Hayri Cund Nerede?

her mekanın kültürü zamanla oraya giden insanlar tarafından yaratılır..

eskiden hatırlıyorum bizim stadyumlarda millet birbirini itip kakarken (eski ASY'ye de çok gittim) hep efendi gibi oturacağımız bir stadyumun hayalini kurardık :D

bence stadyumlarda her tip insana yer var.. normal şartlarda hiç bir grup bir diğerini tamamen yok edemez.. etmemeli de.. çekirdekçiler olmasa ve herkes kim jong un'un askerleri gibi durmadan bağırsa emin ol aynı zevki alamazsın.. o adamlara çekirdekçi diyeceksin ki kendini üstün zannedeceksin :)

bütün dünyada stadyumlarda aşağıdaki her grup vardır.. milletlere göre oranları değişir..

- hiç durmadan hoplayıp zıplayanlar
- maça göre tepki verenler
- hobi olarak orada bulunanlar.. instagramcılar.. çekirdekçiler..

bunların hiç biri tamamen kaybolmaz.. zaten toplumdaki herkesin farklı olduğunu kabul etmediğimiz için ülkede şu an herkes birbirinden gereksiz sebeplerle nefret ediyor..

bir tribünde herkes ultraslan gibi durmadan bağırıyorsa o halk kuzey korelileşmiş ve bireyselliğin yok edildiği bir halk olmuş demektir..

arada bizim gibi ultraslan'a ve durmadan bağıranlara s....çekecek bir tribün de olmak zorunda :asd22:

Yav bağırmanın da bir zamanı olmalı. Özellikle" başarılar gelir geçer" tarzı tezahüratlar benim için leş ötesi şeyler.

benim en ezik bulduğum tezahürat "avrupa avrupa duy sesimizi"..

avrupa'da hoplatmadığımız takım kalmadı ama hala bitmedi alüminyumun kompleksi..

"Sen var ya sen" tezahüratı kadar berbat bi tezahürat yok. Ne zaman söylense -istisnasız- takım uyku moduna geçiyor.

bi de "laylaylay lay lay lay saldır galaaaaatasaray" var..

yahu şu primalarda bir tane mi insan psikolojisinden anlayan adam olmaz..

Adam Galatasaray'ın bu zor günlerinde sorumluluk alıp Florya'da takıma destek olmuş gecesini gündüzüne katmış. Ondan yoktu bir süre.

Birası elinde yollarda

a291086789bdea98bf60b2e72a2889ed.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

yemin ediyorum hayri cund deyince aklıma böyle bir sima geliyordu resim cuk oturmuş... emir sato melih bilmem ne ve birkaç kişi için de aklımda profiller var gördükçe yazarım...

la iki yazdık ikisi teşrif etti :) hemen de fener sevicilikle itham ettiler...

ee bahamaları da görsen hayri yine hayri, sato yine sato...

Bigün stadda karşılaşsak tribüne girmeden döverler yeminle...

yemin ediyorum hayri cund deyince aklıma böyle bir sima geliyordu resim cuk oturmuş... emir sato melih bilmem ne ve birkaç kişi için de aklımda profiller var gördükçe yazarım...

Hayri renktaşımız iyi bir Hamza hoca sevdalısıdır

Seni bu mesajını yeniden gözden geçirmeye davet ediyorum

Son düzenleme:
sizin fatih yıldırımla kardeş olduğunuza bahse girebilirim.

Ben bunu hamza hoca faktörünü göz önünde bulundurmadan yazdım... tahayyülüm de zaten hamza hocayı içermediği için kalsın böyle...

Forumda Hamza sevdalısı kaç kişi kaldık renktaş

Birbirimize biraz daha hoşgörülü olmayı öğrenmeliyiz

Forumda Hamza sevdalısı kaç kişi kaldık renktaş

Birbirimize biraz daha hoşgörülü olmayı öğrenmeliyiz

Hamza hoca gitti gider, şimdi Bursa ile avrupa'ya da gidebilir... onu da kıyıdan destekliyorum... ama buradaki bazı arkadaşlara teşekkür etmemiz de lazım... Hamza gitsin diye baya çabaladılar didindiler...

kim derdi ki avrupa'da başarı yakalayamaz denen hamza hoca gidecek Bursa ile Avrupa kotasına girecek (inşallah) ve Avrupa'da başarı diye diye kendini kovan Galatasaray men edilecek... Kader gerçekten bazen farklı işliyor...

sizin fatih yıldırımla kardeş olduğunuza bahse girebilirim.

Ben bunu hamza hoca faktörünü göz önünde bulundurmadan yazdım... tahayyülüm de zaten hamza hocayı içermediği için kalsın böyle...

o halde tahayyulune bu faktoru ekledikten sonra sahsim hususunda beyanatta bulunmani tavsiye edecegim AHMET

Hamza hoca gitti gider, şimdi Bursa ile avrupa'ya da gidebilir... onu da kıyıdan destekliyorum... ama buradaki bazı arkadaşlara teşekkür etmemiz de lazım... Hamza gitsin diye baya çabaladılar didindiler...

kim derdi ki avrupa'da başarı yakalayamaz denen hamza hoca gidecek Bursa ile Avrupa kotasına girecek (inşallah) ve Avrupa'da başarı diye diye kendini kovan Galatasaray men edilecek... Kader gerçekten bazen farklı işliyor...

1089459_30b9d906c5a30bff56c27b8bde1e8a46.jpg

Geri
Üst Alt