Hayri Cund Transfer Nöbeti

Cevap: Hayri Cund Transfer Nöbeti

Hagi sanırım savunmayuı böyle yapacak..

Neill-Cana-Servet-Balta(İnsua)

İnşallah insuayı kesmez..Culio ile iyi anlaşıyor..

Jacobs: "Biglia moet weten wat hij wil" - PurpleSpirit.be

Anderlecht Teknik Direktörü Jacobs:"Biglia bugün kalmak istiyor, yarin gitmek istiyor. Ne yapmak istedigini bilmek zorunda bir Futbolcu."

Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck:"Biglia´nin sezon sonuna kadar Anderlecht´de kalacagini düsünüyorum. Sonrasini hepbirlikte görecegiz."

Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck:"Galatasaray ne istedigimizi, durusumuzu biliyor. Ve Biglia´nin Anderlecht´de mutlu oldugunu hissediyorum.

Jacobs: "Biglia moet weten wat hij wil" - PurpleSpirit.be

Anderlecht Teknik Direktörü Jacobs:"Biglia bugün kalmak istiyor, yarin gitmek istiyor. Ne yapmak istedigini bilmek zorunda bir Futbolcu."

Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck:"Biglia´nin sezon sonuna kadar Anderlecht´de kalacagini düsünüyorum. Sonrasini hepbirlikte görecegiz."

Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck:"Galatasaray ne istedigimizi, durusumuzu biliyor. Ve Biglia´nin Anderlecht´de mutlu oldugunu hissediyorum.

Mantikli düsünürsek.

Biglia MT için Anderlecht'ten gitmek istiyor. Kontrakti 2012'de bitiyor sanirim. Bunu hepimiz biliyoruz tabii ki.

Anderlecht menajeri 5-6 milyon € için simdi satmaya düsünür. (Zaten su an teklif sirf bizden gitmis).

Yade kontraktini bitirip, BEDAVAYA gider .. Ve bedavaya giderse, Herman çildirir :)

Mantikli düsünürsek.

Biglia MT için Anderlecht'ten gitmek istiyor. Kontrakti 2012'de bitiyor sanirim. Bunu hepimiz biliyoruz tabii ki.

Anderlecht menajeri 5-6 milyon € için simdi satmaya düsünür. (Zaten su an teklif sirf bizden gitmis).

Yade kontraktini bitirip, BEDAVAYA gider .. Ve bedavaya giderse, Herman çildirir :)

5-6 milyon € mu? Biglia'yı ne zannediyor bu adamlar? Vasat bir adam alt tarafı.

Beyler açıklıyorum artık daha fazla saklayamayacağım.Santa Cruz kesin olarak Galatasaray'da.Transfer için Manchester City'e 6.5 m € vereceğiz.Oyuncu ise sene sonuna kadar 1.25 m € diğer seneler için 2.5 m € alacak.Transfer kesinlik kazandı tek sıkıntı işin evraklara dökülmesi.Transfer 3-4 gün içinde açıklanacak.Beni izlemeye devam edin.:tiphat:

Cruz bize gelsin Altıma sıçıp kokluyacağım lan :D

Geldi reyiz şimdiden sıçmaya başlayabilirsin:asd:

Klasik söz : Kaynak ? :asd:

Kaynağı söylesem ne değişcekki.3 gün içinde neyin ne olduğunu görürsünüz.:)

Parktan daha sağlam duyum olduğuna emin olabilirsin:asd:

Gelmezse ben sıçacam:asd:Ama tuvalete.

Sıçmanı bekliyoruz :)

Aydın sıııç sııç sıç

Bu Aydın'ların hepsi balon yahu :ays:

Şeref Aydın = Aydın Kay

başka açıklaması olamaz.

Ne kadar pis kokuyor len burası :D