Hayri Cund Transfer Nöbeti

Cevap: Hayri Cund Transfer Nöbeti

Basket için diyor Serhat.

Primoz Brezec de alınabilir. Takımı elenmiş EuroCup'tan. Kimleri yollarız bilmiyorum tabi.

Tutku / JJ / Melih

Shipp / Evren / Göksenin

Ammo / Haluk / Caner

Pops / Rancik /

Brezec / Ermal / Sertaç

Şu takım EuroCup'ı geçtim, Euroleague'de bile final four yapar.

Serhat Yekta ve diğer transferlerimiz için ne diyorsun. Stancu ve Zapata.

Beyler, Stancu ve Yekta "geldi" deniliyorda neden resmi bir açıklama yok ?

Bunlar kendi aralarında önce bi devam kararı almışlardır.O sebepledir.

Helvacı dedi ya "istifayı önerdim" diye.Bunlar kendi aralarında kritik yapmışlardır.

Devam ya da tamam demeleri transferlerden daha önemli çünkü.O sebeple ertelenmiştir.

Helvacı dedi ya "istifayı önerdim" diye.Bunlar kendi aralarında kritik yapmışlardır.

Devam ya da tamam demeleri transferlerden daha önemli çünkü.O sebeple ertelenmiştir.

Mehmet Helvacı'yı hiç sevmem ama; adam güzel konuştu akşam NtvSpor'da. Biz Galatasaray'ı koruyamıyoruz gibi birşeyler dedi, yanlış hatırlamıyorsam. Adnan Polat çıkıp bunları söyleyemiyor.

Valla Adnan Polat stad stad dedi.İnadından vazgeçmez gibi.Helvacı'yı yarın şutlarlar.

yahu diger nöbet tiklim tiklim. bir mesaj yaziyorum kaybolup gidiyor ne ben görüyorum ne baskasi. burda takiliyim oh rahat burasi :D

Volkan ve Sezer diyorlar. Aslı astarı var mıdır?

Volkan, Bursa'da kadro dışı kalmış galiba. Ertuğrul'da bir daha takımımda olmayacak gibi şeyler demiş. 1-2 kişide duyum aldım, kesin bizde fln diyordu. Volkan büyük ihtimal gelebilir ama Sezer'i hiç sanmıyorum.

12 milyon € harcayıp Yekta + Stancu + Culio'yu almak da neyin nesi lan? Kim memnun bu durumdan? Ben hiç memnun değilim şahsen.

Sen birtek Hakan Balta'dan memnunsun zaten.

Birkere memnun olduğun birşey söyle lan Hoşaf. :asd:

Amma uzadı bu B2B olayı yahu :) Yekta ile Culio yeterince götürür o bölgeyi, arkalarına da koy Cana'yı geçit vermiyor zaten. E forvet de aldık, kanatlarda zaten sorunumuz yok. İyi oldu bence iyi.

Geri
Üst Alt