HAYRİ CUND Yeni Üyeliğe Fener Yak

Yanlışlıkla silinmiş yav.

Uyeliginiz aktif halde iken mail adresinizi değiştirmeye karar verirseniz önce bir yöneticiyi bilgilendirin. Yoksa sistem mesaj yetkinizi kapatıp hesabinizi, aslan1905, snejdeir gibi sayısız hesabin silinmeyi bekledigi havuza gonderiyor. Görülüp çıkarılıyor normalde. Bu da olayın aracılığı ile aklınızda bulunsun.

-Tapatalk-

Yanlışlıkla silinmiş yav.

Uyeliginiz aktif halde iken mail adresinizi değiştirmeye karar verirseniz önce bir yöneticiyi bilgilendirin. Yoksa sistem mesaj yetkinizi kapatıp hesabinizi, aslan1905, snejdeir gibi sayısız hesabin silinmeyi bekledigi havuza gonderiyor. Görülüp çıkarılıyor normalde. Bu da olayın aracılığı ile aklınızda bulunsun.

-Tapatalk-

hayri cund o hesapla bu konuya dönmeli

dönmezze olcaklardan sorumlu diiliz

Hayri sen bizim herşeyimizsin. :D

Hiç gerek yok

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hayri cundu yunanistana itelim

Ismi ,,Hravros Cunditidis" olsun

Not:

Samos cok güzel ada, tavsiye ederim

Valla hiç haberim yoktu üyeliğinin gittiğini ama isabet olmuş ;)

Mübarek bir insan pek çok kez sohbetlerde bulunmuş bir zattır. Kendisi derin gsc'nin kurbanı olmuş tez zamanda yanımıza gelmesi dileğiyle.

Komik adamdı vesselam muhtemelen forumun en çok merak edilen kişisidir.. Bir de hangi dilde olduğunu çözemedim hala ama yazdıklarını hepimiz anlayabilsek süper olacak..

Cundu niye kovmuşlar. Arada kızdırıyordum iyi oluyordu. En sonunda abi büyüksün diyip biat ediyordu. Bana cundumu geri verin.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt