- 20 Haziran 2011
- 57.725
- 63.105
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkçe'de Limonizasyon diye bir sözcük yok. Uydurma.Eski mizahi gunlerimize donmeyi arzu ederim.
Limonizasyonu tarihe gomelim.
@Ibrahim ÖzverenForumu hepimizden daha çok sevdiği düşünebilirsiniz ama forumu değil ortamı sevmektedir.
Forumda bulunan 30-40 kişilik bir kemik kadro ile orta okulu beraber okumuştuk. Hayri de grubun favori üyelerinden biriydi dersin boş olduğu bir günde Hayri hadi uzun eşek oynayalım dedi.
Gökhan, Keramettin, Alp Memduh, Serkan gibi bir ekibe karşılık ben, Kemal, Furkan, Ünsal ve Serhan gibi bazı isimlerden oluşan kadro kurmuştu.
Kendisi yoktu çünkü uzun eşeği sağlıksız bulur hemde taşak kokusu sevmediğinden yastık olmayı tercih ederdi.
Zaten grubun tek çocuk olan üveysin de kendisiydi bizden daha gelişmiş bir vücut yapısı vardı.
Örneklendirmek gerekirse ben Kevin isem kendisi buzz dı.
Ekli dosyayı görüntüle 175447
O nedenle yastık olması işimize gelirdi. Oyun başlamıştı ve kura sonucu biz eşek olmuştuk.
Ama en önemli husus yastığa ilk kim yatacaktığıydı. Ünsal öne çıktı çünkü kendisi daha önce onlarca kez ilk eşek olmuştu.
Ben ise hiç yastığa kafamı dayamamıştım nasıl bir deneyim olduğunu bilmiyordum.
Ünsal kendini ikna etme çabaları ile enseyi hayalara dayamalısınız ve bacağı elleriniz ile örgü gibi sarmalısın diyordu.
Çok heyecanlı ve istekliydi Serhan ise ben doruğun arkasına geçer onu bacaklarından desteklerim diyordu.
Ben çok toydum ve genelde söylediklerim pek dikkate alınmazdı. Hayri’yi izledim yani buzzı çok heyecanlıydı yerinde zıplıyordu.
Grubun en favori üyesi olduğundan kendisiyle hiç arkadaşlık yapamamıştım.
Acaba ilk yastık ben olsam nasıl olurdu. O sırada hayri eliyle hayalarını düzelti sanki ilk kez gibi heyecanlıydı bir ara kaşıdı ama size gacır gucur kaşıma seslerini duyduma yemin edebilirdim.
Daha izlerken terlermiş ve heyecanlanmıştım. Rüzgarda aksi gibi hayrinin olduğu yönden bize doğru hormonal bir esinti geliyordu.
Ünsal hala neden ilk eşek olması gerektiğini anlatıyordu. Bende cılız ve çatlak sesimle konuşmaya başladım.
Ünsal sen hepimizden daha irisin güçlü bacakların ve dolgun kalçaların var bence sen en arkada olmalısın dedim.
Çok öfkelenmişti eğer ilk eşek olmazsa oynamayacağını söyledi. Keramettin bu sözleri duyunca s. git dedi.
Sonra grubun olayı sakince ele alması sonunda ilk eşek bendim. Tüm ekip hayrinin önünde peşi sıra sıralandık. Ama başımı eğip heyecandan kafamı hayalara dayıyamıyordum. Serhan arkamdan kalçamı dokunup hadi eğilsene doruk diyordu. O sırada bacaklarım zangır zangır titremeye başlamıştı. Ünsal uzaktan acemilerle anca bu kadar olur diyordu.
Hayri ise ağzındaki sakızı arkasındaki duvara yapıştırıp hadi başlayalım dedi. O sırada iki eliyle bacak arasını gösterdi.
Gözlerime bakıp doruk hadi ders bitecek dedi.
İsmimi biliyor muydu diye şaşırmış ve mutlu olmuş ilk eşekliğime başlamıştım. O gün rakip takım hiç kaybetmemişti. Oyun bittiğinde ise hayri başımı okşayıp iyi işti evlat demişti. Yüzüm kıpkırmızı olmuştu bacakları sıcaktı vücuduma sinen taşak kokusu tam bir hafta geçmemişti.
Bunu neden anlattım forumdaki hangi üye olursa olsun. Hayri sizin varlığınızın farkında sadece temas etmek içim henüz uygun şartlar oluşmamıştır. Ona kızmak yerine akışına bırakın.
Sus lan zurnaTürkçe'de Limonizasyon diye bir sözcük yok. Uydurma.
Mizahimi severmisin ?
Kardeş kardeşe kıymasın @Hayri CundMizahimi severmisin ?
Hayri ahbabim ile bole kucaklasmak isterim