- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
beni salman için bira ısmarlasam?abilerin işine karışma yazıcı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni salman için bira ısmarlasam?abilerin işine karışma yazıcı
ısmarlamayan fenerlidir.beni salman için bira ısmarlasam?
Unsal ile ahbap olmani tavsip etmembeni salman için bira ısmarlasam?
kafayı p ile bozmuş diyebilirizUnsal ile ahbap olmani tavsip etmem
Adamin pesini birak p yemek istemiyorsanabilerin işine karışma yazıcı
bira ısmarlamazsankafayı p ile bozmuş diyebiliriz
forumdan uzak kalmak istemembira ısmarlamazsan
foruma 1 ay elveda
1 bira = 2 gün peşini salmaforumdan uzak kalmak istemem
haftasonu hatırlat
2 bira = 4 gün şeklinde revize edelim1 bira = 2 gün peşini salma
2 bira = 3 gün peşini salma
3 bira = 1 hafta peşini salma
3 bira üstü = 15 gün peşini salma
kampanyamız dahilinde böyle bir şey yoktur2 bira = 4 gün şeklinde revize edelim
Son dönemde sempatikliğinin yerini iticiliğe bırakmasını ve insanların peşine takılma sıklığının artmasını neye borçluyuz ? Herkesin mutlu olduğu böylesi bir günde gel aramızdaki buzları eritelim.Adamin pesini birak p yemek istemiyorsan
Aramiz her daim enfes idi iddaa konusunda bulusalim o haldeSon dönemde sempatikliğinin yerini iticiliğe bırakmasını ve insanların peşine takılma sıklığının artmasını neye borçluyuz ? Herkesin zafer ilan ettiği, herkesin mutlu olduğu şu böylesi bir günde gel aramızdaki buzları eritelim.
Yarın 16.00'da maç tahmin başlığında sözleşelim o vakit.Aramiz her daim enfes idi iddaa konusunda bulusalim o halde
Renkdashlarimizi kuponlarimiz ile sevindirelimYarın 16.00'da maç tahmin başlığında sözleşelim o vakit.
Galatasaray (2HMS1) desem tepkin ne olur ?Renkdashlarimizi kuponlarimiz ile sevindirelim
Ikinizin ekibimiz hakkinda olumlu tahminler yapmanizi dogru bulmam.Aramiz her daim enfes idi iddaa konusunda bulusalim o halde
bu tahmin operasyonunu 1 gün öteleyelim , ekibimizin kaza kurşunu yemesini istemeyizYarın 16.00'da maç tahmin başlığında sözleşelim o vakit.
Yarın 16.00'da maç tahmin başlığında sözleşelim o vakit.