hayri cund

Forumu parmağında oynatan kuş.
Arkasına aldığı bir kaç tane forum yöneticisi ile istemediği veya fikrinin çeliştiği herkesi anında forumda banlatan kuş.
Kendisinin, insanları tahrik etmesi ve önüne gelene hakaret etmesi serbest.
Kendisine laf edenler ise ne hikmettir ki saniyesinde banlaniyor.
Güzel bir çete kurmuş ve keyfini sürüyor.
Forumun gerçek yöneticileri ise ya uyuyor yada bu işe sessiz kalmayı tercih ediyor.
Bu çifte standarda artık birilerinin dur demesi lazım yoksa bu kuş istediği şekilde at koşturmaya devam edecek.

Sayesinde forumda kuş,ezik ve lan kelimelerinin kullanılmasının serbest olduğunu öğrendim.

Arkasına aldığı bir kaç tane forum yöneticisi ile istemediği veya fikrinin çeliştiği herkesi anında forumda banlatan kuş.
Forumun gerçek yöneticileri ise ya uyuyor yada bu işe sessiz kalmayı tercih ediyor.
Bu çifte standarda artık birilerinin dur demesi lazım yoksa bu kuş istediği şekilde at koşturmaya devam edecek.

Sayesinde forumda kuş,ezik ve lan kelimelerinin kullanılmasının serbest olduğunu öğrendim.
Sana 15-20 dk olayı anlattım hakaret içerdiği için ukala ve gevşek kelimelerini editledim diye yönetime etmediğin hakaret kalmadı. Bugün de kendin o ifadeleri kullandın ve uyarılmadın sonrasında 3.kez kullandığın ifadeden dolayı ikili tartışma yaratmak istediğin ortaya çıkıyor. Yönetime attığın bu iftiraları reddediyorum. 2011 yılında üye olup 200 tane mesajı olan biri olarak bu maç handikap biter demiş birisin @Alpay Y. Asar bey de o gün sana madem bu kadar iddialısın at kuponunu dedin atmadın yani bu iddiaya kuş denildiği için neden bu kadar üzüldün anlamadım. Çamur at izi kalsın olayı olmaz burada

Ahmed Arif

Son düzenleme:
herif 2010da yedek hesap almış kesintisiz negatiflik yapabilsin diye

sad c-nt :)

Buraya bütün mesajları da atarım ukala ve gevşek lafı editlenip kuş lafı editlenmedi diye dönen yangına bak bugün hayri ile abbas yanılsın diye handikap olsun dememişsen de adam değilim al o kadar eminim

Buraya bütün mesajları da atarım ukala ve gevşek lafı editlenip kuş lafı editlenmedi diye dönen yangına bak bugün hayri ile abbas yanılsın diye handikap olsun dememişsen de adam değilim al o kadar eminim
la niye kendini ispata bu kadar yoruyorsun? 2010 da üye olmuş adamın mesaj sayısı zaten belli ediyor niyetini.

Türkiye’deki her alandaki adam kayırmacılığın çürümüşlüğün küçük bir örneği bu forum renktaş.
Bir kesim istediği gibi davranıyor ve kollanıyor. Bir kesim ise ‘iyi bari e.akbaba covidmiş. Allah yüzümüze bakmış’ dediği için konudan ban yiyor.
Lyundama futbolcu değil deyince kuş damgası yiyorsun. F.Terim gitsin deyince kuş damgası yiyorsun, vs…

Türkiye’deki her alandaki adam kayırmacılığın çürümüşlüğün küçük bir örneği bu forum renktaş.
Bir kesim istediği gibi davranıyor ve kollanıyor. Bir kesim ise ‘iyi bari e.akbaba covidmiş. Allah yüzümüze bakmış’ dediği için konudan ban yiyor.
Lyundama futbolcu değil deyince kuş damgası yiyorsun. F.Terim gitsin deyince kuş damgası yiyorsun, vs…
Bir insanı diğerinden covid diye ayırmak ve iyi bari o covid olmuş demek normal mi ?

Geri
Üst Alt