- 28 Temmuz 2019
- 46.888
- 47.468
- 3.633
Hayri ahbert dmden bana doğum tarihini iletmedikçe bu karışıklık devam edecektir daha önceki çabam karşılıksız kalmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri ağabey aslında 29 şubat 1972 yılında dünyaya gelmiştir. Doğum gününü ancak 4 yılda bir kutlayabildiği için kendisine jest olması için bu yıl birkaç ayda bir kutluyoruz.
Nice 50 yıllara Hayri ağabey
Kimlik fotokopinizi gsc genel merkezine yollayın.
Hayri beyden üyelik doğrulama alındı mı?Kimlik fotokopinizi gsc genel merkezine yollayın.
-gsc yönetimi
Alamıyoruz kapıyı açmıyorHayri beyden üyelik doğrulama alındı mı?
Noel'de doğmamış mıydı Cundeis?Ahbertimin doğum gününü can-ı gönülden kutluyorum
sene 2008 o zamanlar forum işine yeni başlamıştım.
konuların kıyı ve köşelerinde torbacı gibi gifler atıp 3-5 like topluyordum.. hayri ise taa o dönemlerde kamyon kamyon like taşıyordu.
hatta tekstilci ahmet kolkoparan abime sorardım, kim bu böyle tüm parseli topluyor diye.
ahmet abi, hc derler kimdir, nerdendir bilen yok. uzak dur yoksa seni aynasız adminlere mıhlatabilir demişti.
gidip yanında iş istemiştim, o sırada odasında likelarını sayıyordu.
likelarını masaya bırakıp, yakın gözlüğünü çıkarıp beni baştan aşağı süzmüştü..
-euro 2008 de hangi takımı destekliyorsun genç adam? diye sordu.
efendim dedim fransa favorimdir.
-vay ibne vay demek fransa hæ..
ibne deyince kontrolü kaybedip küfür edip 7 ay ban yemiştim.![]()
Fransa ve ibnelik konusundaki tespitlerini o zamanlar yapmış olması ayrıca takdir edilesi.sene 2008 o zamanlar forum işine yeni başlamıştım.
konuların kıyı ve köşelerinde torbacı gibi gifler atıp 3-5 like topluyordum.. hayri ise taa o dönemlerde kamyon kamyon like taşıyordu.
hatta tekstilci ahmet kolkoparan abime sorardım, kim bu böyle tüm parseli topluyor diye.
ahmet abi, hc derler kimdir, nerdendir bilen yok. uzak dur yoksa seni aynasız adminlere mıhlatabilir demişti.
Ne anlation lan yinesene 2008 o zamanlar forum işine yeni başlamıştım.
Fransa ve ibnelik konusundaki tespitlerini o zamanlar yapmış olması ayrıca takdir edilesi.
Serkanın konusundaydım oraya gel süper modumNe anlation lan yine
Her cuma kadehleri Cund ahbabım için kaldıralımNoel'de doğmamış mıydı Cundeis?
![]()