hayri cund

@Emir Sato ile birlikte forumun en merak ettiğim kişisi olabilir. Ulan kaç senedir burada okuyorum yazıyorum o kadar kişiyi. gerçek hayatta Tarkan'a mi benziyorlar yoksa Cimilli İbo'ya mi hiçbir fikrim yok.
Forumun eskileri ikisininde yüz hatlarını biliyor. 20 like gelirse görseli olusturamam ama tarif ederim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal hayattan kastın ne dostum.
Ne yapsın toksik twitterda mı takılsın, eski üyelerin burada bulunmaları gscimbom birlikteliği için çok önemli.

zaten alper admin adamın peşinde yani senelerdir verilen bir emek var ortada bu kadar kolay harcanmamalı..
Ekli dosyayı görüntüle 268435

1.700 mesajlık bir fark iki güne dönmezse alper admin geçer.
Babuş sosyal hayattan kastım insan içine karışmak yeni arkadaşlar edinmek yeni sohbetlere katılmak ne bilim gezip tozmaz, görmediğin yerleri görmek. Evlenmek çoluk çocuğa karışmak. Bir sürü sosyal ortam var

Günde ortalama 40-50 entry giren bir insan bunların yüzde 80'ini yapamıyordur

Günde 40-50 entry bence bağımlılık veya varlığını burada kanıtlamak, rüştünü burada ispat etmek gibi bir durum bence

Sıyrılmak lazım. HE arada girer bakarsın abi forumdaki ortam da iyi bazı zamanlarda

Ama süreklilik normak bir durum değil

Babuş sosyal hayattan kastım insan içine karışmak yeni arkadaşlar edinmek yeni sohbetlere katılmak ne bilim gezip tozmaz, görmediğin yerleri görmek. Evlenmek çoluk çocuğa karışmak. Bir sürü sosyal ortam var

Günde ortalama 40-50 entry giren bir insan bunların yüzde 80'ini yapamıyordur

Günde 40-50 entry bence bağımlılık veya varlığını burada kanıtlamak, rüştünü burada ispat etmek gibi bir durum bence

Sıyrılmak lazım. HE arada girer bakarsın abi forumdaki ortam da iyi bazı zamanlarda

Ama süreklilik normak bir durum değil
Buradaki çoğu üyenin sosyalleşip, seks yaptığına bizzat şahidim dostum.

Sarı üyeleri bile günde 40 mesaj atıyor. Bence gerçek hayatta herşey kötü buradaki üyelerce takdir edilmek daha değerli. Babamı hergün aramıyorum ama Feramuz ile hergün mesajlaşıyorum çünkü feramuz daha iyi sohbet ediyor. Beni emlak vergisi taksidi geldi diye darlamiyor.

Insallah hayri de geri döner günde 500 mesaj atar.

Sarı üyeleri bile günde 40 mesaj atıyor. Bence gerçek hayatta herşey kötü buradaki üyelerce takdir edilmek daha değerli. Babamı hergün aramıyorum ama Feramuz ile hergün mesajlaşıyorum çünkü feramuz daha iyi sohbet ediyor. Beni emlak vergisi taksidi geldi diye darlamiyor.

Muazzam bir adamsın usta.

Bizzat nasıl şahit oldugunu sormaya dahi korkuyorum ama Seks mi? Bu durumda gsc sozluk'e bir nevi tinder, moderatorlerinizin her birine de dünyanın en eski mesleğinin mahir komisyoncuları diyebilir miyiz ustad?

Ya şaka maka hiç bu kadar uzak kaldığını hatırlamıyorum.

Ciddi bir şey olmasın yav ??

👇🫂
1731943576284-png.268321

@Emir Sato ile birlikte forumun en merak ettiğim kişisi olabilir. Ulan kaç senedir burada okuyorum yazıyorum o kadar kişiyi. gerçek hayatta Tarkan'a mi benziyorlar yoksa Cimilli İbo'ya mi hiçbir fikrim yok.

Hayriyi canlı gören tek kişi ben olabilirim forumda .. İbrahim Tatlisesin gençliğine benziyor

images (22).jpeg

Geri
Üst Alt