hayri cund

Askerden gelmişsin. Neredeydin nasıldı?

Bugün boğazım çok ağırıyor. Ofisten adım atmıyorum dışarı. Performansım yarı yarıya düşmüş durumda. Konuşmuyoru kimseyle. Foruma sardım bugün :asd22:

yok renktas ne askeri k.metin latifede bulunmus olsa gerek

@Keramettin TANRIVERDİ merhaba!

Neyin gerçek neyi şaka olduğunu bir tek ben mi anlamıyorum?

Bir süre gözlem yapmanı tavsiye ediyorum, GSC'nin kadim ve mayınlı bölgelerinde at koşturuyorsun ama farkında değilsin yeni üye olduğundan :) Bir bakmışsın forumdan yollanman oylanıyor, aman diyeyim mazallah.

Bir süre gözlem yapmanı tavsiye ediyorum, GSC'nin kadim ve mayınlı bölgelerinde at koşturuyorsun ama farkında değilsin yeni üye olduğundan :) Bir bakmışsın forumdan yollanman oylanıyor, aman diyeyim mazallah.
Yahu kim, kim, bir kisi oldugu söylenenler kac kisi, kafam da deli sorular.
Hayri geliyor Doruk gidiyor, Doruk geliyor Hayri gidiyor, Hayri kim, Doruk kim, yarin Ayse´yi tatile gönderdik derler ise sasiralim mi?

Son düzenleme:

Maalesef bunu şimdi fark ettim. Kafamda bu konuyla ilgili bir şeyler var ancak polemik yaratmamak adına sustum ve abi olarak tavsiyene uyacağım. :)

Gidiyorum ama gözüm üzerinizde abi. Dikkatli olun :asd22:

Yahu kim, kim, bir kisi oldugu söylenenler kac kisi, kafam da deli sorular.
Hayri geliyor Doruk gidiyor, Doruk geliyor Hayri gidiyor, Hayri kim, Doruk kim, yarin Ayse´yi tatile gönderdik derler ise sasiralim mi?

10 defa falan okudum ama anlamadım Kenancım, üstelik beynimin her iki lobuyla yaptım bunu.

Maalesef bunu şimdi fark ettim. Kafamda bu konuyla ilgili bir şeyler var ancak polemik yaratmamak adına sustum ve abi olarak tavsiyene uyacağım. :)

Gidiyorum ama gözüm üzerinizde abi. Dikkatli olun :asd22:

Kenan'ı da al götür lütfen. :D

Şaka niyetiyle yazmıyorum, ciddi ciddi yazınca insanlar genelde inanıyor üstat, o yüzden herhalde.

Şimdi hocam aşağıda tek bir noktalama işareti kullanmadan, emoji kullanmadan yazılan yazıdan ne anlarsın? Kafa dağıtmaya foruma geliyoruz beynimizi yakıyorsunuz resmen :D

Hayri'nin askerlik anılarını dinlemek yerine Doruk'un peşine düşmeniz şaşırttı.

bir yere gittiği yok.150. hesabından yazıyor hala forumda!!

LOnaLo.jpg

tabiri caizse hayri beyciğim tam bir istanbul beyefendisidir. foruma dönmesi ile birlikte şahsım başta olmak üzere bir çok kişiyi mutlu etmiştir.

HTC 10

Geri
Üst Alt