Hazard Sözleşmesini Uzattı

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Chelsea’nin Belçikalı yıldızı kulübüyle olan sözleşmesini haftalık 250 bin Euro karşılığında 2019’a kadar uzattı

Real Madrid ve Paris Saint Germain’in yakın takibinde bulunan Eden Hazard, kulübü Chelsea’de kalmaya karar verdi.

Belçikalı yıldız, Chelsea ile 2017 yılında sona erecek sözleşmesini 2019’a kadar uzattı.

Haftalık olan ücreti 250 bin Euro’ya çıkartılan ve kulübün en yüksek ücretini alan futbolcu haline gelen Hazard’ın beş yılda alacağı toplam rakam 65 milyon Euro’yu bulacak.

23 yaşındaki futbolcu Fransa’nın Lille kulübünden Chelsea’ye 2012 yılında 40 milyon Euro’ya transfer edilmişti.

Hazard, Chelsea’de üç sezonda 132 karşılaşmada 39 gol kaydetti.

ntvspor

adam fenere gitmemekle hayatının en doğru kararını vermiş oldu. yoksa onunda sonu stoch gibi olurdu.

adam fenere gitmemekle hayatının en doğru kararını vermiş oldu. yoksa onunda sonu stoch gibi olurdu.

fener thorgan hazard ı bile alamaz şu an. Eskiden olsa Cl ye gittikleri dönemde yüzde 0.0001 ihtimalle parayla kandırmaya çalışsalar belki gelirdi.

Son düzenleme:
2019 yılında banka hesabında 65 milyon euro olacağını bilen bir adam nasıl konsantre olabilir ki futbola düşününce enteresan geliyor. 5 sene boyunca tek bir katkı sağlamasan bile şu anki kura göre 200 trilyona yakın paran olacak üstelik de şu ana kadar kazandıkların hariç, primler, sponsorluk gelirleri, reklam gelirleri, bankadaki paranın faiz gelirleri vs hariç.

2019 yılında banka hesabında 65 milyon euro olacağını bilen bir adam nasıl konsantre olabilir ki futbola düşününce enteresan geliyor. 5 sene boyunca tek bir katkı sağlamasan bile şu anki kura göre 200 trilyona yakın paran olacak üstelik de şu ana kadar kazandıkların hariç, primler, sponsorluk gelirleri, reklam gelirleri, bankadaki paranın faiz gelirleri vs hariç.

herkes karektersiz yerli oyuncular gibi degil

aynisini o dönem ben sow icinde diyordum, ama sow kücük düsündü ve para icin geldi :)
Tamam Ahmet de Sow kiiim Hazard kim. Hazard belli ediyordu ben star olacağım diye. Inan Sowu başkası almak isteseydi Fener zor alırdı.

I am the one who knocks!

turk degil ki

aynisini o dönem ben sow icinde diyordum, geldiginde sasirmistim :D

sow ile hazard ne alaka ? hazard o zamanlarda dünyada reklamını yapmıs bir topcuydu, dev takımların listesindeydi ve sow'u futbolculuk bakımından s.atacak bir oyuncu.

sow'u ilk defa trabzonspor macında tanıdık, sonrada fb'ye geldi.

ben hayatımda topla bu kadar rahat hareket eden futbolcu görmedim, sanki pes oynuyor mübarek.

bir köşk , bir spor araba bir de yat aldın mı bitti para.üstelik 5 yıl bekle bekleyebilrsen ödemelerini..

Geri
Üst Alt