Haziran'da Büyük Kapışma!

antep 5 istiyorsa 6 verip alacaksın o zaman, böyle yerli oyuncuları kaçırırsan puan farkı nasıl 10 oldu diye bakar kalırsın, ondan sonra cırmala dur..

Hangi anlamda yeni Hakan Sükür olur ? Hakan Sükür gibi uzun bir futbolcu degil onun icin soruyorum.

Özellikler olarak...Böyle en ordan o olmaz , lan atak bitti dediğimiz yerlerde değişik hareketler yapıp gol atıyor , her yere ayak sokuyor , sürekli basıyo , hızlı , zeki , iyi niyetli.

Onu andırıyo

potansiyel olarak burak yilmaz'dan daha iyi olabilir

sakatlik problemi olmasa cok cix bir forvet

sekip sporxe servis yapmis yine, fener alir

Eren Derdiyok bu ligte İlhan Parlak olur en fazla...Kesinlikle Muhammet Demir kat kat üstünde bir oyuncu.

Anadoludan alınacak bir kaç tane topçu kaldı çok fazla yok.

Antepden turgut antalyadan emrah

Bursaspordan serdar Aziz ferhat kiraz

Elazığdan Serdar gürler

Karabükden İshak

Gençlerbirliğinden Ahmet çalık ( ben çok fazla izlemedim ama çok met ediyorlar)

Bursa serdarla yeni sözleşme yaptı. Ferhata en az 4-5m euro ister 2 sini geç

Bizde hala yedeklerde ofansif iyi türk oyuncu yok. top tasıyacak pozisyon hazırlayacak.

Bu yüzden sağ açık serdar gürler ile

Turgut doğan Emrah başsan 2 lisinden birini

mutlka almalıyız diye düşünüyorum.

Yektayı ceyhunu amrabatı danny yi takasda kullanabiliriz

bunlarin neredeyse hepsi kazma

ferhat kiraz serdar aziz turgut ishak gibi adamlarin nesini begeniyorsunuz anlamiyorum...

hem mancini hem bizim scoutlar tüm türk oyunculari izliyorlar bundan eminim..

serdar aziz gibi adamlar söz konusu bile olamaz, daha gecen hafta izledik herifi

salça olup fiyat yükseltelim. fener 5 milyonu çöpe atsın

Fener 8-9 milyon euro'ya alır, Ocak ayında Rizespor'a fln kiralık gönderir. Her zaman yaptıkları şey, Galatasaray'ın transferini engellemek için milyon euro dök, sonra planına uymadığı için devre arası sat veya kirala. :D

bunlarin neredeyse hepsi kazma

ferhat kiraz serdar aziz turgut ishak gibi adamlarin nesini begeniyorsunuz anlamiyorum...

hem mancini hem bizim scoutlar tüm türk oyunculari izliyorlar bundan eminim..

serdar aziz gibi adamlar söz konusu bile olamaz, daha gecen hafta izledik herifi

Ya hocam bırakın Allah aşkına ya size kalsa kimseyi beğenmezsiniz sabriyle devam dersiniz.

Sadece sizi demiyorum genel konusuyorum.

Veyselede çöp chedjou ya da çöp Hajroviçe çöp o çöp bu çöp

Ama koray yıldız Semih Dünya starı Lucas Müthiş yetenek..

Siz beğenmeyin tamam ben fikrimi söylüyorum. Yasaksa fikir beyan etmek söyleyin bilelim.

Kronik sakat Linderoth gibi . Yetenekli ona bir şey diyemem ama çok sık sakatlanıyor ve bu sakatlıklar da çok ağır sakatlıklar . Bize gelse o tempoyu falan kaldıramaz . Umut gibi yedek oyuncu olur . Rotasyon oyuncusu olur . Ama Eren Derdiyok'un gelmesini çok isterim . Taktik bilgisi çok fazla , ayrıca tekniği iyi , hızı da iyi , hava hakimiyeti yüksek . Gelecekse Eren gelsin derim ben şahsen .

16-17 yasından beri takip ederim,u-16,u-17 lerde izledim,Bursa altyapsında bikac kez izledim,Antepteyken Arena'da 3 kere cıplak gözle izledim,hep begenirim hep isterim,hangi yerli topcuyu istersin deseler en basta Muhammet'i söylerim,insallah sezon sonu alırız...

Geri
Üst Alt