Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Dediğim gibi arkadaki stoperler mesela Varane-Pepe olsa önlerinde Topalsız oynanır. ama arkadaki oyuncular ortasahadan daha yumuşak adamlar:) Mesela benim stoperdeki ilk adamım Egemen olur yanına Semih ya da Ömer'den birini koyarım. Sen ne dersin stoperlere?

Ben bir sey dememeyi tercih ederim hicbirini begenmiyorum cunku:D Koray belki zamanla oturtulabilir.

$

Bizim topçular anamızın liginde alışmış 20 dakikalık devre aralarına anca sahaya çıkıyorlar.

Bu maçta beni çeken hiçbir şey yok valla Trt 3'te milli maçımız varmış insan söyler ya.

Rakip Paraguay. Başarılar Fransa..

harbiden canerin bize gelecegine inanan varmi

yada onu GS formasina yakistiran renktaslar varmi

yarin volkan, emre ve bekiri istersiniz! muslerayi volkanla takas yapsak?

müthis kullandik frikigi

Müthiş frikik organizasyonununu gördünüz mü ? Tek bi göz hareketine bakar işte.

Frikik deki plan a bak, rezillik..

Gercekten Mourinho nun aklina bile gelmezdi bu..

Müthiş bir duran top çalışması Terim bunu kamp boyunca öğretmiştir.

Bu maçta beni çeken hiçbir şey yok valla Trt 3'te milli maçımız varmış insan söyler ya.

Rakip Paraguay. Başarılar Fransa..

eskiden milli maclar varken haftalarca beklerdik, ve coskuyla izlerdik

daha dun ogrendim USA mac yapacagimizi, ve milli takim izlerken hic keyif almiyorum yada daha dogrusu hic umrumda degil

azize, tupcu ve emre ile volkanin milli takimi sabotaji sagolsun

eskiden milli takim derken, tuylerimiz diken diken olurdu

Hayatımda gördüğüm en garip serbest vuruş organizasyonu. Ne yaptı la onlar.. :asd:

Edit: bende önce 6500 kişi aynı şeyi söylemiş hiç dikkat etmemiştim.

Selçuk rahat vermiyor ki Nuri serbest vuruşu kullansın. Ulan burunla orta kessen yine daha iyi, mal gibi harcadılar pozisyonu. Beyinleri alınmış gibi oynuyorlar resmen, çıldırmamak elde değil!!!

Geri
Üst Alt