Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Normalde bu adamı hayatta istemem sınır olmasa, ama bu kadar rezilce bu kuralı destekleyen kuş tayfasına inat almak demek rakibinin en iyi olduğu yerden vurmak demek.

Şu an en formda Türk oyuncu kim desen bu ligde söyleyebileceğin tek isim nerede ise.

Duygusal biriyim ama ilk defa olmayacak dua'ya amin diyorum Nevriye'den sonra.

Abi bende sabahtan beri olmasın ama fenerde kalmasın diyodum. Düşünüyorum bidaha görüyorum fenerden kesinlikle gitmeli

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ft ile ilgili bişey söylemedim ki yanlış anlaşıldım ft yi istediğin kadar eleştir istediğini söyle banane biz de memnun değiliz oynattigi oyundan milli takımın durumundan ama dediğin gibi ya üzülüyoruz ya sinirleniyoruz kalkıp hahahah ft nin başında olduğu takım gol yedi diye sevinmiyoruz milli takım her şeyden önce gelir bunu söylemeye çalıştım ama anti ft ci arkadaşlar gocundu galiba

gscimbom sokaklarında tek gezme aslan

Bir planımız yok anladığım kadarıyla. Çıkın bam bam bam oynayın diyor hala 2014'de sanırım.

Bu Gümüşbıçak ne saçmalıyor ya.

Insallah bizde seneye Koray oynar da su Balta yi ilk 11 de fazla gormeyiz..

Balta'nın stoper oynadığı sezonlar

2008-2009 5. (Servet sakatlandıktan ve Meira satıldıktan sonra)

2010-2011 8. (Hagi sonrası)

2014-2014 2. (3.olurduk da son 4-5 hafta Chedjou toparladı da yırttık)

Milli takımda da Almanya maçında oynadı 3 atarak uğurladılar, haydi o maçın günahı olmaz diyelim.

adamlar futbolcuysa bizimkiler bakkal çırağı heriflerin en tıfılı bizimkilerden daha diri vucuda sahip

Geri
Üst Alt