Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Iıııııı... Şimdi baktığınız zaman bir sürü pozisyona girdik. Uhhgh, Iıııgh, Kıkh... Bu seviyede bunları değerlendirmeniz lazım. Bu seviyede hataya yer yok.

18yaşıma basıyorum 3gün sonra hocayı tanıdığımdan beri aynı savunma

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 yillik galatasarayli hakkinda kurdugunuz cumlelere dikkat edin diye dusunuyorum, Tabi bizden ayrilmasi uzucu bir durum ve kendini demirorene baglamak dahada uzucu bir durum lakin 40 senelik GSLi bir adama saygisizlik yapmak bizim haddimize degil

Adam kupa uzerine kupa alirken imparator fatih diye bagiranlar nedense gittigi icin kebabci mi demeye basladi? Yaziklar olsun vicdansiz taraftarlarimiza.

Terimin gitmesine bende uzuldum tabiki heleki gitme nedeni, lakin antreman esnasinda yonetimden birisi telezona aciklama yaparak terim olmicak demesi de ayri saygsizilik.

Terim'le birlikte milli takım şahlandı, vurduğumuzu yıkıyoruz vs. vs. vs. balon 1 maçta söndü. Hazırlık maçı bunlar bu kadar ciddiye almamak lazım vesselam. Boşa tatava yapmamak lazımmış demek ki.

ft'yi yedirmeyiz kebap yediririz

Diğer rakiplere nazaran 1 tık üste çıkınca balon patladı. Kosova Mosova havaya girmiycen.

Caner'in stilini Leighton Baines'e benzeten bir ben miyim ?

usa takimi acili adanayi ekmeksiz götürüyor

Terim'i eleştiriyorsunuz diyenler Estonya ve Andorra galibiyetlerinden sonra buralara gelip imPARAtor kalp kalp yapanlar değil mi?

isin komik tarafi obamanin bu mactan haberi bile yokken rte bu maci izliyordur dunya lideri farki huloooo.

Galatasaray taraftarı ft ciler ve anti ft ciler olarak ikiye ayrılmış haberimiz yok kafayı mı yediniz ya

Amerika gibi 250 milyon nüfuslu bir ülkenin santraforu Bursasporda oynuyormuş :) Gülermisin ağlarmısın ?

Geri
Üst Alt