Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

fatih-terim_501045.jpg

offfff kebab ıstedı canım

Savunma hariç fena oynamadık. Usa üstün müstündü diyenler yanlış mac izlemiş ola bilirler.

Adamlar konter hariç bir şey yapamadılar.

Deplasmanda gol atarak büyük avantaj yakaladık.

aga ne oldu yine... terim düşmanı kahve önünde oturup karı kız kesen liseliler veryansın etmiş sevinmişler belli :) la ne ezik adamlarsınız peh

Amerika gibi 250 milyon nüfuslu bir ülkenin santraforu Bursasporda oynuyormuş :) Gülermisin ağlarmısın ?

alt tarafi 20 yillik futbol mazisi olan,ülke genelinde pek ragbet görmeyen bir spor dalinda fifa ülkeler siralamasinda 14. siradayken, futbol pesinde 100 seneden beri kosturan bir ülke nasil 39.sirada olabiliyor..gülermisin aglarmisin?:)

terim'in kadrosu ile milli takım heyecan vermiyor , takımın hala zamana ihtiyacı var ee zaman da bol :)

oo yankiler çakmış bizimkilere alırım bi bira

bu kadro abd nin as kadrosuysa eğer hiç bi halt yapamazlar finallerde.bizim beğenmediğimiz kadro bile eksiklerle ilk yarıdan koparıyordu maçı.

FT Galatasaray 3.döneminin başlarında ve yine önceki milli takım döneminde söylediğim birşey vardı.

Sirkülasyon, adaptasyon ve jenerasyon değişimi ile oyuncu dinlendirme olaylarında FT yapamıyor.

Ümit Davala hala onun kafasında. "Ben sağ beki aldım Milanda sol açık oynattım" mantığı yani...

Hoş Ümit Davala kaleci hariç her bölge oynadığını net hatırlıyorum.

Ama FT e göre o isteyince herşey olacak. Aga PES te bile oyuncu özelliklerini editorden değiştirsen olmuyor. İnsan evladını nasıl yapacaksın.

Bu arada oyuncu futbola küsmüş. Karamsarlığa düşmüş. Kariyeri bitmeye yüz tutmuş.

Çokta umrunda. FT in dediği oldu ya gerisini boşver. Mr.EGO

Yedek kadrodan bahsediyoruz cehalet ordusu.Kasımpaşa'dan 4 gol yediğimiz de Mancini'ye bu kadar laf etmediniz sahte Galatasaraylı Mancini FC'liler.

Yedek kadrodan bahsediyoruz cehalet ordusu.Kasımpaşa'dan 4 gol yediğimiz de Mancini'ye bu kadar laf etmediniz sahte Galatasaraylı Mancini FC'liler.

Hepsi bir maglubiyet sonrasi firsat bulan birer ciban... "Chaos futbolu ile sadece Türkiye´de basarili olursun iste" diye UEFA Cupasi ile Milli Takim ile Avrupa Sampiyonasi yarin finali görmüs hocaya sesleniyorlar"... Fatih Terim Türkiye´yi Avrupa Sampiyon´u yapsa, belirli kesimin yine bir bahanesi cikar herzamanki gibi. Cünkü ruhlari ezik, egolari büyük ve kiskanclar... Türkiye´de basarili insan kiskanilir, hele hele böyle Terim gibi koydu mu lafi oturtan bir tip ise....

Geri
Üst Alt