Hazırlık Maçı | AEK Atina 3-2 Galatasaray | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

Boyle yorumlara acayip uyuz oluyorum

Ne alakasi var, kalite eksik takimda, bunu dile getirmek tum kadroyu degistirmek mi oluyor

PSV macinda aynisi dediniz, Valencia macinda aynisi dediniz, Club Africain macinda aynisi dediniz ve bugun yine aynisini, hangi maca gore degerlendirelim ozaman

Bi bitmediniz
Anlamadigin yoruma alinti yapmasan sevinirim, burada neredeyse tum kadroyu degisterenlere yazdim o mesaji. Bariz kalite eksikligi oldugunu zaten herkes biliyor. Bos yapma genelleme yapip.

oh be Belhanda alindi

Sen de bilmelisin ki oyle topluca degisimin olmayacagini, olacagini da dusunen varsa uyansa iyi olur artik gercek hayata donebilseler tabi.

Alirsak 2-3 oyuncu alinir bu saatten sonra, FFP kisitlamasi ortada, mali durum ortada, satmadan da kimseyi alamiyorsan.

Ben Feghouli ve Belhanda yi begensem ne diyecek? Sen para verip yerlerine oyuncu alabilecen mi ? Hayir tabi. Bu begenmediginiz oyunculara resmi teklif mi var da satmiyor yonetim? Teklif bile yokmus dedi hoca ve baskan. Bunlarla devam edecegiz anlasilan.
Alper biliyor musun ben de zaten 11 oyuncu alınsin 11 oyuncu gönderilsin dedim . 2 oyuncu gönder 3-4 oyuncu al dememle seninki farklıysa iyi akşamlar

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öğlen bir arkadaş vardı transfer nöbetinde "neredeyse zorlanmadan şampiyon olduk" diyordu.

sent via GSC

yunus ve mugdat simdi 1-2 gol ettirir veya atarsa kesin belh ve fegh kesik yerler, insallah!!!

Takım 2 pas yapmayı bırak defanstan top bile çıkaramıyor. Geçen seneki kangren daha da büyümüş kolu bacağı her yeri kaplamış. Clde Allah kolaylık versin. En azından 0 çekmeyelim yeter

Geri
Üst Alt