Hazırlık Maçı | AEK Atina 3-2 Galatasaray | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

Hoca niye ısrarla şu Carole çöpünü oynatıyor anlamak güç
göz önünde tutup satmayı dusunuyor gibi lig devam ederken bu tür şeyler söylüyordu kenarda tutarak tepki göstererek malı mundar etmenın anlamı yok gibilerinden.
fakat ters tepiyor bu çabası orası ayrı

s-6f566a2e761616d80559885b13078e57096c48f3.webp

Terimin bu huyunu sevmiyorum gencleri ilk 11e almiyor hic

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

Sertlik görünce kız çocuğu gibi pısan fighouli yok çok şükür.

Çat diye 11 e koyunca ne oluyor arkadaş ne değişiyor yani sizin göz zevkinize göre mi oyuncular hazırlanacak. Gençlerin ligde max alabileceği süreler belli zaten.

Bence Feghouli Henry ve Sinana direnemez bu sene işi zor

Donk olmadigindan ve orta sahada futbolu unutmus Fernando ve Selcuk oldugundan ustunlugu direkt rakibe veririz

Belhanda fln perisan olur

Haftaya sezon başlıyor hala maçlara Carole ile çıkıyoruz.

Transfer olsa da olmasa da şutlanması şart!!!

Çat diye 11 e koyunca ne oluyor arkadaş ne değişiyor yani sizin göz zevkinize göre mi oyuncular hazırlanacak. Gençlerin ligde max alabileceği süreler belli zaten.

selçuk leşini 11 de görünce hayattan soğuyorum yoksa çat 11 vs önemli değil fazla en azından selçuk yerine eli ayağı düzgün 1 i olmalıydı selçuk hazırlansa ne olur hazırlanmazsa ne olur , terim geldi a2 takımda ki donku çıkardı çat diye bunun formayı verdi bazen çat çatta güzel sonuçlar verir.

hoca körolu satmak icin oynatıyorsa anlarım ama cidden düsünüyorsa kadroda agır sıçarız

Genç oyuncular süre almıyorsa nereden izleyip beğendiniz bu kadar genci her maç bir genci ön plana çıkarıyoruz nasıl oluyor bu iş demekki oynuyorlar. Cengiz Ünder'i çat diye mi oynattı roma ne zannediliyor bu işler anlayamıyorum.

Genç oyuncular süre almıyorsa nereden izleyip beğendiniz bu kadar genci her maç bir genci ön plana çıkarıyoruz nasıl oluyor bu iş demekki oynuyorlar. Cengiz Ünder'i çat diye mi oynattı roma ne zannediliyor bu işler anlayamıyorum.

altı üstü hazırlık maçı puki gençlerin oynamasında ne tür zarar var ?

Şu maçta Carole'ün başına bir şey gelse haşırt diye geçer bize, diğerleri sorun değil sezon içinde iyileşir.

Sattığın kadar al cezasının veya yabancı sınırının kalkması mı bekleniyor??

genclerden eli ayagi düzgün 1-2 tanesini as kadroyla oynatacaksin ki fikir edinesin. son 30 dk oynatmakla olmuyor o isler.

Geri
Üst Alt