Hazırlık Maçı | AEK Atina 3-2 Galatasaray | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

Gomis taraftar desteğiyle gollerini sıralar bu atmorfersiz maçlara takılmayın.

gomis ne kadar para o kadar ekmek diyor resmen

Onyekuruyu kac mactir izliyorum daha calim attigini gormedim.

fernando donk ile de oynasa selcuk ile de oynasak 8 numara oynuyor, saçmalık.

onyekuru'yu ilk kez izliyorum, facia

aman gomise laf etmeyin, suçlu sözleşmesine sadık kalmayıp zam isteyen gomis değil
suçlu onu eleştiren taraftar
böyle herkese yüz verirsek zararlı çıkarız

Kime teklif geldiyse artik ister 5m olsun ister 6m satin gitsin bize acil takviyeler lazim

Valla hoca sezonu
Ali Yavuz-Muğdat
Garry-Yunus

hattı ile oynarsa şaşırmam

Takım berbat. Bu takım ligi bile götüremeyebilir bu sene. Geçen sene kazandığımız deplasmanlara bakıyorum hepsi bu sene daha da güçlenmiş durumda. Valla şu takımla hiç ümidim yok. Forvet stoper 2xortasaha alınmadıkça pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum

belhanda benim saydığım saçma sapan şekilde 4 tane top kaybetti bize geri dönüşü hepsi kontra atak olan bu herif orta saha falan oynamaz yav koyucan bunu sola bekine yardım edicek sağına çekip orta yapıcak anca başka hiç bi halta yaramaz

Gomisi hazirlik maçı yüzünden asmak kesmek kadar saçma bi durum yok.az rahat durun

Rezalet futbol, Gomis Belh Fegh Mai satılsın deyince şampiyon takım yollanıyor oluyor, ruhsuzlar ordusu bunlar Maicon iyi gözükebilir ama bir daha ki maçın garantisi yok, kanatlara bel bağlamış durumdayız, Donk'suz orta saha yol geçen hanı gibi.

Futboldan 1 gram anlayan birisi Yunus'un kumaşının Onyekuru ve Muğdat'ın çok çok üstünde olduğunu daha ilk topa dokunuşlarında anlayabilir. Onyekuru bize bir şey katmaz. Valencia'ya gidiyorsa gitsin. Yunus'un önü açılmış olur en azından.

Hıncal Uluç: "Carole, hazırlık maçlarının en iyilerinden." (Sabah)

:D

Geri
Üst Alt