Hazırlık Maçı | AEK Atina 3-2 Galatasaray | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

Fatih hoca siz görürsünüz gibisinden kafa sallıyordu. Okşayacak bizimkileri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağını düşündükçe çıldırıyorum. Umarım fazla rezil olmayız bu sene. Serdar, Carole, Maicon, Selçuk, Ahmet Çalık bunlar bu kadar forma şansı buluyorsa yandık. Gençler oynasında bari onlar ile rezil olalım daha iyi

İki golde de hatası var Maicon'un. İlk golde beraber koştuğu adamı bırakıyor. İkinci gol malum.

Neyi abarti ki Donk'tan iyi orta saha var mi su an elimizde? Yok. Koyalim onu kenara.

Geri kalanlardan Belhanda'dan iyi olan var mi? Yine yok. Onu da yazalim kadroya.

Ucuncu de artik Dogan Can mi olur, Celil mi olur, Birhan mi olur, transfer mi olur, Xelcuk mu olur bilemem.

Ama Fernando hazirlik kampinin acik ara en kotu orta sahasi, kadroya yazilacak son adam.

Ercan diyordu bu bitik kosacak hali yok got gobek karismis donemiyor hakliymis. Aynen oyle. Ayrica cok kolay calim yiyor.

O sıralamaya bir şey demedim de Brezilya'ya gönderelim demek için erken. Ercan daha sakatlıktan yeni çıkmışken ağır falan diyordu, sakatlıktan dolayı olabilir bu kadar yüklenmene gerek yok diyorduk biz de. O dönem kendi pozisyonunda da oynamıyordu ayrıca. Ben bunları belirtip özellikle gelecek sezonu bekle o zaman da böyle olursa eleştirirsin dediğimi hatırlıyorum. Başka saçma sapan eleştirileri de vardı.

ilk 11e 4 oyuncu alinmazsa isimiz yas ya. gomise de teklif varsa paketlesinler nefesi kalmamis. belhanda gomis maicon ve orta sahadaki yetersizler bizi yakar

muslera
linnes transfer serdar nagatomo
donk transfer
rodrigues transfer onyekuru
transfer

Geri
Üst Alt