Hazırlık Maçı | Al-Ettifaq 3-1 Galatasaray | MS | 9 Ocak | TRT Spor

itiraz ettigim sey serdar aziz, ben iyi bir stoper oldugunu dusunuyorum kendisinin ve son sakatliginin da o gunku kosullarnan ilgili oldugunu

tudor konusunda ise %100 katiliyorum begendigim 1 herif, hem karakteri hem de guzel top oynatmasi. ayrica juvede yillarca oynamis, hirvat milli takiminda oynamis, 3 ulkede takim calistirmis falan genc olabilir ama simone de 41mis atleticoya gittiginde. bi de karabukte elalemin copunu toplayip 0dan takim kurdular, butun o latovlevic, baris basdas, traore, yatabare, tanase falan filan bildigin adamlarin performansini 10 katina cikardi herif.

R'das Serdar Aziz'i ben de beğeniyorum. Fakat verilen transfer ücreti tam fiyasko, verilen oyuncularla beraber 6 mio falan denk gelir muht.
Benim orada esas değinmek istediğim yönetimin STSL'de ki yerlilere olan merakı hatta yabancı alırken bile buradan alıyor herifler yav tam çapsızlar kısaca

Makul ücretlere transfer olsa ve kronik sakat olmasa Serdar Aziz iyi transfer olmuş olurdu
Yoksa fener maçında bile ölümcül hata yapmasına rağmen sahada dik duran tek oyuncumuzdu kendisi

Mesela fit ve sakatlık sorunu bulunmayan S.Aziz ve Vitor Hugo (alabilirsek) çok iyi bir ikili olabilirler

Her neyse Igor Tudor hakkındaki görüşlerinin altına imzamı atarım
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz r'das

Su Berk Ismail yavas yavas isiniyor takima.. Verkaclar felan, topuda iyi tutuyor sanki... Keske Eren yerine soyle bi 5-6 mac sans bulsada bi gorsek sunu..

Genç oyuncularda oyunu okuma becerisi hiç yok. Oyun zekaları hiç iyi değil.

Hangi hoca gelirse gelsin Sabri, Semih, Selçuk oynadığı sürece başarılı olmak imkansız, ilk haftalar Tolga biraz orta sahayı toparlıyordu o da sakatlanınca koşmayan orta saha ile iyice çöküşe geçtik. De Jong, Selçuk ve Sneijder orta sahası ile işimiz çok zor, artık 40 dakikayı bile çıkaramıyorlar.

Bruma 6ay yok

{taptap}

Bu maç ile ilgili diyebileceğimiz tek şey kısa hayatımızın değerli 2 saatinin çalınmış olması.

Birhan disinda altyapiyi komple cope at yazik harcanan paralara

Altınordu'nun yaptığı alt yapı olayını bizim kalaslar niye yapamıyor yav

Biraz üstüne düşsen ve görevleri torpillilere değilde işinin ehillerine versen alt yapıdan oyuncu çıkarırsın

Ama bizimkiler anca çöp yetiştiriyorlar

Alt yapıdaki düzen böyle devam edecekse kapatın gitsin

Ulan uzulmeyecegim uzulmeyecegim diyorum yine uzuluyorum yine uzuluyorum... Su takimi bu hale getirenlerin gelmisine gecmisine 7 sulalesine cay ikram edesim var :mad:

Son düzenleme:
sorun JOR değil.onun yerine alex ferguson'u getir yine bir şey değişmez çünkü kadro bombok.

Hangi hoca gelirse gelsin Sabri, Semih, Selçuk oynadığı sürece başarılı olmak imkansız, ilk haftalar Tolga biraz orta sahayı toparlıyordu o da sakatlanınca koşmayan orta saha ile iyice çöküşe geçtik. De Jong, Selçuk ve Sneijder orta sahası ile işimiz çok zor, artık 40 dakikayı bile çıkaramıyorlar.

Ne oldu hakkaten bu Tolga'ya?
Ne zaman geri dönecek?

Geri
Üst Alt