Hazırlık Maçı | Al-Ettifaq 3-1 Galatasaray | MS | 9 Ocak | TRT Spor

Bruma'yı arap diye 30m ye kakalasak bunlara

hamsiler bile 7-8 oyuncu alip kadroyu cöplerden temizlemeye calisirken kendi seviyesinde iyi adamlar aldi ilk 11e

bizdeki cöplerin sayisi okadar fazla ki 12-13 oyuncu disinda hepsi gönderilmeli

müzik güzel birazdan köşeden mezdeke grubu çıkacak.

Forvet olarak Poldi Erene 10 basar

*taptap*

yaw ilk golde hakan adama buyur at diyor napsin semih x mendeki genc cocuk gibi zamani durdurup hakani adama yaklastirip tekrar yerine mi gecsin

Günah keçisi bulmuşlar bir ne yapsa ondan biliyorlar artık. Tamam geri gitti, geliştiremedi kendini falan da şu kafa yapısı tehlikeli.

Önyargıdan kesin yargıya vararak hareket ediyoruz hep milletçe. 15 yıldır ve öncesinde de olanların özeti de bu.

Gerçekler çok acı fakat Konya ve Karabük maçlarından maksimum 1 puan bekliyorum.2 maçta havluyu atarız.

hamsiler bile 7-8 oyuncu alip kadroyu cöplerden temizlemeye calisirken kendi seviyesinde iyi adamlar aldi ilk 11e

bizdeki cöplerin sayisi okadar fazla ki 12-13 oyuncu disinda hepsi gönderilmeli
Renktaş herhalde 2-3 oyuncu dışında demek istedin

SARI-KIRMIZI!

Sabri,Hakan Balta,Semih,Selçuk,Josue,Eren

Şu kadroda bulunan ve çok acil kurtulmamız gereken oyuncular

Bedava Moussa Dembele'yi almayıp Eren'e 4 milyon bonservis ve 2.1 milyon euro yıllık verenlerin ben taaa

Sağ bek, 2 stoper, 1 orta saha,forvet takımın acil ihtiyaçları

Ve mümkünse bundan sonra tempolu enerjik oyuncular alalım
Bıktım yıllardır statik temposuz kağnı gibi herifleri izlemekten

Bu arada bize forvet olark hızlı,güçlü,teknik ve bitirici bir forvet acilen şart

Son düzenleme:
Eren çöpü varken Podolskiyi satacak demi bunlar.

keşke maçı da arap spikere anlattırsaydılar.

Riekerink gene "At Fink' e" taktiği ile maça çıkmış ama bu sefer kaleye hentbol kalecisi de bulmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi çöp daha giriyo.

Hadi kocum Kerem göster kendini

Geri
Üst Alt