Hazırlık Maçı | Al-Ettifaq 3-1 Galatasaray | MS | 9 Ocak | TRT Spor

:red:

C1vprSDWgAAFNDH.jpg
besiktas miyiz lan biz

Adam nerdeyse as kadro ile cikmis... Daha ne yapsin? Kimi oynatsin ? Komiksiniz gercekten... As kadro ile 2 yemisiz yorumlara bak :s

Türkiye' nin okuduğunu anlamada OECD ortalamasının altında olduğu haberlerine yok yahu o kadar da değildir diyerek burun kıvırmıştım. Durum bayağı ciddiymiş.

Ya Bu savunmaya göz göre göre takviye yapmıyoruz şampiyonluk gidecek bu savunma çöplüğüyle,Sabri-Semih-Balta-Carole dörtlüsü iddia ediyorum Türkiyede ilk 5'e giremez savunma olarak ve biz bu savunmaya maximum bir stoper alacağız ve gelecek adamında Çalık veya o ayarda biri olucağını biliyoruz rezillik cidden.

Son düzenleme:
Vay be şaka maka Portekiz şu Eder ile dünya kupası almıştı demi

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Adamlar iman gücüyle yeniyorlar

Nerde dövmeli cenabet var bizim takimda

Umarım yönetim iyi oyuncular alır. Umarım bu rezilliği görürler.
Ruhsuz adamlar resmen. Hazırlık maçı olmasına rağmen bu kadar silik futbol oynayamazsın kardeşim. Hem de tam kadro ile.

Kalede altyapı kalecisinin olduğu uyduruk bir hazırlık maçı skoruna üzülecek değilim valla öncelikle.

Takım ilerleme kaydetmiş. Güzel organize hücum organizasyonları izledik ama hep son vuruşlar başarısızdı. 2-0 değil belki 2-4, 2-5 olabilirdi ilk yarıdan.

Hücum olarak organize bir anlayış sergilerken defansımız çok kopuk.

Bir sağ bek + bir stoper takımın bu konudaki zaafiyetini giderecektir.

Sneijder selçuk gönderilmedikleri sürece 11de olurlar. Artık bi revizyon şart de jong,hakan balta,sabri,selçuk,sneijder,poldi bunlar ile Galatasarayın geleceği olacağını düşünmüyorum

Şu yeni transferlerle Trabzon bile bize fark atar feneri bjk yi söylemiyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öncelikle 2 tane kule stoper alınmalı sonra forvet

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kalede altyapı kalecisinin olduğu uyduruk bir hazırlık maçı skoruna üzülecek değilim valla öncelikle.

Takım ilerleme kaydetmiş. Güzel organize hücum organizasyonları izledik ama hep son vuruşlar başarısızdı. 2-0 değil belki 2-4, 2-5 olabilirdi ilk yarıdan.

Hücum olarak organize bir anlayış sergilerken defansımız çok kopuk.

Bir sağ bek + bir stoper takımın bu konudaki zaafiyetini giderecektir.

Polyana senmisin?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt