İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
1han oyunda
iyi
iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera,
Carole ( Çok iyi bir f/p transferi bence.O kadar çöp var ki buna sıra gelmez. İyi bir kadroda da sırıtmadan idare eder bence)
Bruma (Sene sonu gidecek gibi duruyor.Giderse yerine oyuncu şart)
G.Rodrigues
Ben ilk 11 için en fazla bu oyuncuları kadroda tutarım.
Diğer herkes gönderilebilir
De Jong pas kalitesi iyi olsa da çok yavaş ve ben özellikle orta sahamızda statik kağnı gibi herifleri görmekten bıktım
Selçuk zaten yıllardır leş
Sneijder'de 1-2 maç harici çöp gibiydi ve yıllık 5 milyon euro maaş alıyor. Bu maaş bandına 3 tane iyi katkı verecek oyuncu oynatılır.Sırf geçmişte iyi işler yaptı diye bir oyuncuya bu parayı vermek pek akıl karı değil
2 stoper,sağ bek, 2 orta saha(+ Ön Libero da Tolga'dan yararlanılabilir. Çok fazla hücum görevi vermemek şartıyla) ,forvet olmak üzere 6 kaliteli ve nokta atışı transfer şart eğer iyi futbol oynayan bir takım istiyorsak
Ve bence Sneijder'in de gitmesi gerek ve bizim de 4-3-3 taktiğine geçiş yapmamız gerek
Futbolda orta saha en kilit nokta. Biz de ise Selçuk,Sneijder,De Jong gibi oyuncular varken rakipler tek pasta geçiyor bizim sahaya
2012'de FT kanatlarda ve forvette bile orta saha özellikli oyuncuları kullandı (Emre Ç sol , Engin sağ, Elmander forvet) ve tüm takımları feneri saraçoğlunda oynadığımız futbolla ezdik
Ardından yapılan yanlış transfer hamleleriyle orta sahada ki üstünlüğümüzü kaybettik ve yıllardır keyif vermeyen iğrenç bir oyun oynuyoruz
Kaliteli orta saha oyuncularıyla 3'lü orta sahaya dönüş yapmalıyız acilen
İyi bir futbol aklıyla kurulabilecek kaliteli bir 4-3-3 takımı bu ligin anasını ağlatır
Ama tabii Cavanda,Josue,Serdar Aziz,Eren,Ahmet Çalık vs vs ile bu işler olmaz
Bizim acilen öncelikle bir futbol aklına sahip olmamız şart
Geriye kalan skine oynuyor (ski kayak anlaminda)Takımda dikine oynayan tek adam Bruma.
Şu kerem'i hangi sebeple oyuna aldılar acaba