Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-4 Galatasaray | MS | 26 Şubat | TV 8

hadi zaniolu yüznden yine men cezası yersek bana hak vereceksiniz....ama istemiyorum.....büyüklpük bende kalsın.....

rashica nerde bu arada? çok pis kokular almaya başladım.....sanki takımda okana karşı bir oyun var....mertens nerde? neden kalpten açıklama yok? sakatsa neden açıklama yapilmiyor...degilse neden antremanlarda yok.....Allah göstermesin ama çok kötü kokular almaya başladım....takimin otoritesi yok...kötü sonuclar aldigimiz zaman takim cöker. biri her hafta italya'ya gidiyor...öbürü Napoli maçlarına gidip antrmanlara katilmiyo...ach ach ach

neyse biraz yusfu izleyelim bugün
Rashica oynuyor ya.
git nefes al günes var bugün

hadi zaniolu yüznden yine men cezası yersek bana hak vereceksiniz....ama istemiyorum.....büyüklpük bende kalsın.....

rashica nerde bu arada? çok pis kokular almaya başladım.....sanki takımda okana karşı bir oyun var....mertens nerde? neden kalpten açıklama yok? sakatsa neden açıklama yapilmiyor...degilse neden antremanlarda yok.....Allah göstermesin ama çok kötü kokular almaya başladım....takimin otoritesi yok...kötü sonuclar aldigimiz zaman takim cöker. biri her hafta italya'ya gidiyor...öbürü Napoli maçlarına gidip antrmanlara katilmiyo...ach ach ach

neyse biraz yusfu izleyelim bugün

Yusuf sağ tarafta oynamaz.Bu kadro çift forvet oynamaz.Hocanın bu garip dizilişlerden vazgeçmesi gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

torreira mıknatıs gibi herif

Fatih Aksoy denen tinercilerin yetiştirdiği eleman kendi faulünü kendi çalıyor.

Bizim Yusuf diye futbolcu mu vardı ula

çok kötü cok...futbolu unutmuş takimi....corona dönemi vol 2....kredimiz 6 puan....insallah bir sekilde götürür ama bu futbolla zor

Geri
Üst Alt