- 29 Temmuz 2011
- 17.178
- 8.763
- 1.588
Mart 1 olması lazımKupa maçı 28inde değil mi?
2 günde maç yapmak mantıklı gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mart 1 olması lazımKupa maçı 28inde değil mi?
2 günde maç yapmak mantıklı gelmedi
8 yazılmışsa 8.5TV 8 mi 8.5 mu
düsündügün seye bak, arada 0.5 oynuyor, tartisma konusu yaratiyorsun sendeTV 8 mi 8.5 mu
Mümkün değil 3 Mart Cuma Başak'ın lig maçı var. Çarşamba-Cuma oynatacaklarını da sanmıyorum. Salı olur belki diyordum kupa maçı için ama Pazara hazırlık maçı aldıysak kupa ertelendi demek ki, halen kupa maçlarının takvimi de açıklanmadı çünkü.Kupa muhtemelen 2 Mart Perşembe günü olacak.
Kemalim sayılara çok takılmaTV 8 mi 8.5 mu
boş durmak olmazGalatasaray gelecek hafta Adana Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor’un katılacağı bir turnuva düzenleyecek.
• Nef Stadı’nda oynanacak maçların geliri deprem bölgesine bağışlanacak.
(Yakup Çınar)
@Keramettin TANRIVERDİ
Adanademir istemez hani yolculuk falan ama İstanbulspor ile olur sanırım.bir maç yetmez. Bay geçtiğimiz haftaya da istanbulda 1 hazırlık maçı koymalıyız. içeride adanademir ile oynanabilir.
Bu maçta oynayacağını sanmıyorum en azından ilk 11 başlamaz sonradan girer belki. Bay geçen haftada alırsak bir maç o maçta oynar bence.zaniolo oynar mı acaba?
ben takımın daha hırslı oynayacağını düşünüyorum. çünkü futbol takım halinde zevk alındığında iyi oynanan bir oyun ve bizim takım bildiğin zevk alıyor futboldan. bu üzücü ara sonrası daha hırslı geleceklerine inanıyorum.