Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-4 Galatasaray | MS | 26 Şubat | TV 8

doğru ama o olmasa takım 3. alana kenarlardan gelemiyor

sadece bu maç için değil genel konuşuyorum

rashica sırtı dönük top alıp dönmede en iyi kanat oyuncumuz
Kerem ile daha iyi geldiğimizi düşünüyorum. Kerem bir de İcardi ile daha iyi anlaşıyor. Tabi Rashica'nın defans yardımı falan daha iyi o ayrı lakin Rashica özellikle DK'dan sonra normalde doğru olan pas tercihlerini göstermiyor ve çok top eziyor.

Bu Mahmut’u Polonya’ya falan kitlesek fena olmaz gibi.
Boşa yabancı hakkı işgal ediyor herif.

Okan Kocuk’un ciktigi iki toptada cikista hata yok ama topu kontrol etmeye calismak yerine aciklara vurmasi gerekiyodu. Hazirlik macinda hatalarini gormesi iyi oldu. Ligde bunlari yapmayacagini dusunuyorum. Ben guveniyorum Okan’a.

Oyuncunun psikolojik olarak neler yasadigini hesaba katmadan aylarca oynamayan Demir'in kazik olarak nitelendirilmesi biraz fazla ileriye gidiyor sanki. Yetenekleri ve potansiyeli dogrultusunda bu oyuncuyu en kötü aldigimiz paraya yine satabiliriz. Sampiyonluga giderken %100 hazir oyuncularin oynatilmasi kadar normal bir sey yok. Forma sansini önümüzdeki yil daha fazla elde edecektir.

Kerem ile daha iyi geldiğimizi düşünüyorum. Kerem bir de İcardi ile daha iyi anlaşıyor. Tabi Rashica'nın defans yardımı falan daha iyi o ayrı lakin Rashica özellikle DK'dan sonra normalde doğru olan pas tercihlerini göstermiyor ve çok top eziyor.

topu alıp döndükten sonra kerem en iyisi

ama top alırken kerem de çok kaybediyor

her iki kanat kerem gibi yunus gibi olunca oyun devamlılığımız aksıyor

o yüzden en iyi maçlarımızı rashica sağda kerem solda olduğunda oynadık

Geri
Üst Alt