- 17 Ağustos 2009
- 41.941
- 30.348
- 3.448
Yunus da futbolu bilmiyor ki. Ne zaman pas verse Yunus'a bakıyorum bekliyor yerinde. İnsan biraz Mertens Kerem neler yapıyor analiz eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu msjdan sonra 1 aylık cezası ihraca dönmüs enteresan seyler oluyornuri'nin ceza almasını doğru bulmuyorum
herkes fikrini beyan edebilir
anlamsız görülmeyen emojiler atma ismail bey
5 dk mı
4. hakem ACUN mu acaba
Korkma. Seni içeride yalnız bırakmayız, sana bakarız.şimdi ben küfürlü bir mesaj yazsam bu posta ceza mı yiyeceğim
respectfully but vehemently disagree....nuri'nin ceza almasını doğru bulmuyorum
herkes fikrini beyan edebilir
Bence ağır olmus. Sacmada olsa fikir beyan edebilir diye düşünüyorumbu msjdan sonra 1 aylık cezası ihraca dönmüs enteresan seyler oluyor
Burası antu değil broanlamsız görülmeyen emojiler atma ismail bey
Fikir beyan etmek ayrıdır insanlarla alay etmek ayrıdır. Aleni dalga geçiyorduolabilir
anca fikir hürriyetinin sonuna kadar uygulanması gerektiği bir gerçektir
fikir ve düşünceler ölmez
bir fikrin doğru olup olmadığını ancak süreç içerisinde anlayabilirizBurası antu değil bro
Zikko fikirler daha doğmadan ölmeye mecbur
Bence ağır olmus. Sacmada olsa fikir beyan edebilir diye düşünüyorum
Geriden geniş alan çalımı onlar reis, öne çıktıkça daralıyor alanlar. Bir de malum beklenmiyor o hareketler Apo’dan.Yaa bu abdulkerim şaka mi müthiş çıkıyor defanstan adam. Çalım repertuarı yunustan rashica dan daha fazla