Cevap: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | D.A | Lig TV
az önce Ligtvyi actim haberler vardi telefonumun saati 19:58 idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak yine mi kendini yere atmış.
Kendini kim yere atar yeteneksiz ve güçsüz adamlar.Burak artık kendini yere armayı bıraksın çünkü gayet güçlü.Kendini yere bıraksın tamam ama yere atmasın.Bunlar şbnin futbolcularına yakışan hareketler.
Bu arada bu maçtaki yorumlar gösteriyor ki takıma 3 as oyuncu gerekiyor.
Evet bunlardan biri benim geçen sene takır takır top oynanlarda bu oyunculardı şu hazırlık maçıyla 2 seneyi değerlendirdin yada ilk yarı oynanan 3-5 maç ile herşey bal zaten geçen seneki şampiyonluk bu seneki 1.lik üst tur gelen 2 kupa hepsini özetledin şuan
Sanki biz transfer istemiyoruz biz görmüyoruz eksiklerimizi.. 4 büyükler arasında bizden olumlu görünen mi var? Hepsi berbat..
Ufuk
Hakan
Sabri
Aydın(7 yıldır bişiler bekliyoruz.1-2 maç parlıyor sonra yine aynı.Sene başı fiziğinden dolayı çok umutluydum ancak aynı tas aynı hamam)
Çağlar
Yiğit
Ceyhun(çok büyük hayal ırıklığı benim için)
Kulübün yakınından geçmemeli Barış
Zengi zengi işadamları,fatih terim gibi bir futbol aklıyla beraber düşünemiyorsa bir sorun var.Şu adamlara verdiğimiz parayla mükemmel bir 10 numara alınabilir.Bu öküz arabalarının yerinede alt yapıdan pırıl pırıl gençleri koyarım belki değil kesin daha işe yararlar
Burak yine mi kendini yere atmış.
Kendini kim yere atar yeteneksiz ve güçsüz adamlar.Burak artık kendini yere armayı bıraksın çünkü gayet güçlü.Kendini yere bıraksın tamam ama yere atmasın.Bunlar şbnin futbolcularına yakışan hareketler.
Bu arada bu maçtaki yorumlar gösteriyor ki takıma 3 as oyuncu gerekiyor.
Şaka gibi takım. Bir de yok mu şu ligi 1. bitirdik, CL'de tür atladık diyen tipler. Çok şanslı ve ballı bir şekilde ulaştık buralara.
burak hazırlık maçında bile kendini yere atan adam olarak tarihe geçti gerçekten helalordan sonra bıraktım izlemeyi zati.
burak artık iyice komik olmaya başladı hakemler de bilerek mi veriyor anlamadım ki
burak hazırlık maçında bile kendini yere atan adam olarak tarihe geçti gerçekten helalordan sonra bıraktım izlemeyi zati.