Hazırlık Maçı | Almanya 1-0 İngiltere | MS | 22 Mart | S Sport

Güzel gol ile veda ediyor. Hadi bi tane daha at da 50 olsun :hat:

Podolski´yi bizde 4-4-2´de izlemek isterdim, ama izleyemeden gidecek arkadasimiz. Keske zamaninda gelseydi.

Alman hıyarları sevınmesın saldır ıngılız

bjkliler taliscaya çok iyi şutör diyolardı talisca bi maçta 20 kere şut atıyor ve kaleyi bile bulamıyor ama poldi 2-3 atıyor ve zımbalıyor kaleyi

şuanki faal futbolda en iyi şut atan futbolculardan biridir podolski

En az 15e satarız bunu...
Oh pardon :(

giphy.gif

Sneijder yokken izledik. (Eren ile beraber) pek birsey olmadi maalesef (novakovic ile uyum olamadi)
Çünkü çift santrafor da bir tane ST hızlı ve çevik olmalı. Poldi o rolü üstlenen isim oluyordu ve Nova privot santrafor oynuyordu.

Bizde ise bitmiş koşmayan bir Poldi ile denedik bunu. 442 için Poldi-Eren fazla hantal ve statik.

Podolski´yi bizde 4-4-2´de izlemek isterdim, ama izleyemeden gidecek arkadasimiz. Keske zamaninda gelseydi.

bende aynen izlemek isterdim ama yanında eren gibi bir pivot santrafor bir kalasla degil hareketli biriyle izlemek isterdim misal baros podolski

biz gittik 2 tane duragan adamı yanyana oynattık poldiye sövdük

Sneijder yokken izledik. (Eren ile beraber) pek birsey olmadi maalesef (novakovic ile uyum olamadi)

iki mac oynadik 4-4-2, daha dogrusu 1.5 mac.
Bur tanesinde maci cevirdik, digerini iyi oynamasakta kazandik.

buna pek denenmis denmez. Kendisine en optimal isim de eren degil zaten partner olarak.

Daha önce gelseydi keşke

Son düzenleme:
Köln bayragiyla dolasiyor manyak :D

Geri
Üst Alt