Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berline hazirlik maci icin degmez ya. Bizim buralarda olsaydi net giderdimBu maca gidecek olan Almancilar var mi forumda.
Mac Berlin'de degil de Kuzey Ren Vesfalya'da bir sehirde olsaydi ailecek giderdik kesin ama böyle biraz zor.
Aksama dogru galiba, bende bekliyorumavrupa şampiyonası bilet başvuruları için kuralar bugun cekilecekti. bana henuz bir mail gelmedi. bileti cikan var mı?
Yani aynen.Berline hazirlik maci icin degmez ya. Bizim buralarda olsaydi net giderdim
Sonuclar cikti, siteye gir. Kimseye bilet cikmadi lan yemislerYani aynen.
Bir de Euro 2024'de neredeyse her maç için başvuru yaptım orada da Berlin, Münih, Leipzig falan gibi uzak şehirler de çıkabilir. Ondan şimdi gitmek değmez bence de.
bana cıkmıs b blokSonuclar cikti, siteye gir. Kimseye bilet cikmadi lan yemisler
Ya sokarım böyle işe. Biletine de UEFA'sına da lanet olsun.Sonuclar cikti, siteye gir. Kimseye bilet cikmadi lan yemisler
muhtemelen bu tura cok az bilet allocate ettiler. cogunu sonraki satıslara sakladılar.Ya sokarım böyle işe. Biletine de UEFA'sına da lanet olsun.
Aynı Euro 2020'de olduğu gibi yine tek bir bilet bile çıkmamış. Nasıl oluyor ya toplamda 21-22 tane maça başvuru yapmışım bir tane bile çıkmamış.
2 Aralık'ta grup kuraları çekilecekmiş ondan sonra tekrar bir bilet çekiliş turu olacakmış. Şansımızı orada deneyeceğiz yine demek ki.
Bilet başvurusunun son gününde radyoda duymuştum turnuvanın toplamı için 1,2 Milyon mu ne bilet varmış ve 15 Milyon üzeri başvuru yapılmış.muhtemelen bu tura cok az bilet allocate ettiler. cogunu sonraki satıslara sakladılar.
ben de takımlar belli olmadıgı icin bu asamada daha az basvuru olur kesin cikar diye dusunmustum. 7 maca basvurdum tum ceyrek yarı ve final maclarinin yesil kategorilerine ama olmadi. neyse sonraki satisi kovalicaz artik.Bilet başvurusunun son gününde radyoda duymuştum turnuvanın toplamı için 1,2 Milyon mu ne bilet varmış ve 15 Milyon üzeri başvuru yapılmış.
Ama bence de ilk turda bütün biletleri piyasaya sürmediler çünkü hangi takım hangi grupta hangi şehirde oynayacağı belli değil. Oturup ciddi ciddi hesaplamak gerekiyordu senin ülkenin hangi torbadan gireceğini falan. Ben bütün 2. ve 3. torba takımlarının maçlarına bilet başvurusu yapmıştım Türkiye oraya girer diye.
2 Aralık'ta gruplar belli olunca insanlar bilet başvurularını daha hedefli yapabilir. En azından 1 maç denk gelse çok güzel olur ya.
Galler Almanya arasi bir saat bile degil rdas sikinti olmazBu maçı neden bu kadar geç oynuyoruz ki. 21 inde Galler maçı var. Bir iki gün önce olabilirdi
Inanilmaz yaYa sokarım böyle işe. Biletine de UEFA'sına da lanet olsun.
Aynı Euro 2020'de olduğu gibi yine tek bir bilet bile çıkmamış. Nasıl oluyor ya toplamda 21-22 tane maça başvuru yapmışım bir tane bile çıkmamış.
2 Aralık'ta grup kuraları çekilecekmiş ondan sonra tekrar bir bilet çekiliş turu olacakmış. Şansımızı orada deneyeceğiz yine demek ki.
10 tane basvuru yaptim 2 biletlik hep. 600 euroluk paketYa sokarım böyle işe. Biletine de UEFA'sına da lanet olsun.
10 tane basvuru yaptim 2 biletlik hep. 600 euroluk paket
0/10 ajskskksls. Arkadaslarda da ayni durum. Bazilari uefa sayesinde biletleri güzelce yiyor
Umarım bir gün Türklük ruhunu içinde hissedersin de böyle saçma yorum yapmazsınh1i kuponlarımızdan eksik etmeyelim