- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ stoper kesinlikle Ozan, plase Çağlar. Sağ bek de Zeki. Sol bek yedeği Rıdvan olmalı. Cenk olmaz.Kerem Kenan Barış
Hakan Kaan Salih
Ferdi Abdülkerim ? ?
Mert
Turnuvada iş yapabiliriz aslında?
Kaan transferi konuşulurken daha olmadan olumsuz yorumlar yapmıştım. Hiç bir mevkide iyi değil hep vasat diye lakin ciddi katkı verdi özellikle bu sene orta sahaya geçince ön libero oynayınca hep çok iyi katkı verdi. Aslında Torreira'nın yedeği ve gerektiğinde güvenilecek bir sağ stoperi gayet iyi bitirmişiz gerçekten.Kaan begenmezsiniz bide
Kenan gurbo diye övmeyenler var, te allahim
Nagelssman ovdugun postları alıntılamam için maç sonunu bekliyorum ustatSağ stoper kesinlikle Ozan, plase Çağlar. Sağ bek de Zeki.
Dostluğumuzu gözden geçirmeme vesile olacak şeyler yapmaNagelssman ovdugun postları alıntılamam için maç sonunu bekliyorum ustat

calhan mıllı takımdakı en ıyı 8 numaradır 10 demıyorum cunku orda arda guler oynucak artıkMilli takim göze hos futbol oynuyor, gayet istahli. Avrupa macerasindada böyle devam eder umarim. Bu arada Hakan Calhanoglu oynamiyor ondan mi iyi oynuyoruz acaba.
kerem düşmanı mısınOnlar keremi övsün bosver
kerem düşmanı mısın
Calhanoglu'nun ben 1-2 mac haricinda bir faydasi oldugunu görmedim. Bardakcinin yaptigi su asisti Hakan toplasan 2 kere yapmistir.calhan mıllı takımdakı en ıyı 8 numaradır 10 demıyorum cunku orda arda guler oynucak artık