Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl başardık 2 gol yemeyi.
Kazımcan 1,83 mü ne. Neresi kısa. Bir bek için bayağı uzun hattaHalil D ile birlikte takım boy ortalaması baya düştü inşaallah handikap olmaz bize Mertens, torrera,dubois kerenm, angelhino,yunus,morutan, kazımcan vb hepsi kısa boylu oyuncular. Biraz fizik ortalaması yükseltilmesi daha iyi olur.
Halil de 1.80 üstü bariz sjsjskKazımcan 1,83 mü ne. Neresi kısa. Bir bek için bayağı uzun hatta
Maç mı vardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben takımın geneli için söyledim 7 isim söyledim 1-2 kişi 1.80 diğerleri kısaKazımcan 1,83 mü ne. Neresi kısa. Bir bek için bayağı uzun hatta
Galatasaray-Aqvital FC Csákvár 4-2 (1-0)
Bad Waltersdorf, 200 néző
Galatasaray: Yilmaz (Balaban, 46.) – Ali Turap (Dogan, 46.), Baltaci (Tasende, 62.), Bayram (Ross, 70.), Dubois – Aksaka (Akman, 63.), Ayhan (Demiroglu, 70.) – Morutan, Mertens (Akman H., 46.), Emre – Zaniolo. Vezetőedző: Okan Buruk.
Aqvital: Pécsi (Zelizi, 71.) – Murka (Nat, 71.), Papucsek (Umatham, 71.), Karacs (Babós), László N. (Kapronczay, 71.) – Farkas A. (Major M., 71.), Mészáros D. (Helmich, 71.), Szakály D. (Hulicsár, 71.) – Tamás N. (Juhász L., 71.), Nagy Z. (Simon Á., 71.), Fejős (Baracskai, 71.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
Gólszerző: Baltaci (1-0) a 3., Tamás N. (1-1) az 51., Ayhan (2-1) az 53., Zaniolo (3-1) az 56., Zaniolo (4-1) a 60., Major M. (4-2) a 76. percben