- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
ali yavuz girse takımı hücuma tasırdı.erencana bitane top atamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Fiziki olarak böyle bir dezavantajın varsa üstüne hızlı da değilsen seri-çevik olman lazım. Çolak öyleydi örneğin. Ya da oyun zekan-tekniğin çok iyi olacak Arda gibi.a takımda süre aldığı vakitlerde çizdiği görüntüye bakılırsa oldukça ağır hareket eden bir oyuncu.
o fiziki yapı ile çok çevik olmak gerekiyor eğer bu yoksa tutunması zor.
şu ana kadar gözükene bakacak olursa çeviklik falan hak getire.
ne anlatıyon sen yaIsmail Cipe
Ahmet Calik
Ömer Bayram
Adem Büyük
Yunus Akgün
Sunlara 1 kurus para veren varsa hemen yollarim. Sener bile bunlarin yaninda daha topcu görünüyor ama o da bunlardan farksiz aslinda. Sansina sakatlandi da kendini gösteremiyor (!).
Ayrica Kostas Mitroglou artik su macta bile yedekse dehlensin.
Ozornwafor'u hazirlik macinda bile oynatmayacaksak oynayabilecegi bir yere verelim.
Bu kadroyla Selcuk Inan daha 2-3 sene yedek olarak kalir. Futbolcuda olmasi gereken temel özelliklere bile sahip olmayan 5 adam yedek kadroda.
Hazirlik.maciiiiTrabzonu fazla övdük galiba
Kargaların maaşını ödeyemediği daha doğru olur. Babel şu anda takımın en iyisi şunu bi aklınıza sokun. Kötü oynamaya başlar eleştirirsin anlarım da şu Babel'i eleştirmek boş yapmaktan başka bir şey değil. İmza parası dediğin de zaten bonservissiz oyuncu. 1 milyon euro Babel kalitesinde bir oyuncuya hiçbir şey. FFP'ye de etki etmiyor zaten.2.5 maaş.
1 küsür de imza parası alıyor.
Nerdeyse 4.
Hadi 3.5 olsun.
Az para mı?
Marcao ve luyindama toplamda o kadar maaş almıyor.
Biz ise kargalarin kapıya koyduğu 33 yaşındaki pembe kafaya bu parayı veriyoruz ki ; instagram da artislik yapsın.
Skor filan önemli değil de Avrupa'da rakibimiz olması gereken, en azından bizim rakibimiz olmasını istediğim rakiplere bakıyorum, herifler 10 temel eksikle de oynasalar belli bir oyun planları var, sahada ne olması gerekiyorsa yetenekleri el verdiğince onu oynuyorlar. Biz şu anda ne oynuyoruz hakikaten kelimelere dökemiyorum. Pasla mı çıkmaya çalışıyoruz, kontra mı arıyoruz, kanatları mı zorluyoruz, merkezden gelmeye mi çalışıyoruz bilmiyorum. Sahada oyun aklı derken 4 tane kanat menşeili adam sahada çalım basmaya çalışıyor, ilginç bir oyun planı. Şampiyonluklar, kupalar güzel de sahada oyuncuların ismi değişse de bir oyun planı olan Galatasaray görmek istiyorum artık. Şaka maka geçtim organizasyon maçlarını, hazırlık maçı bile kazanamıyoruz artık Edirne dışında. Can sıkmaya başladı.