Hazırlık Maçı | Augsburg 4-1 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | Spor Smart

Onyekuru yu almamız şartoğlu şart bu takıma

Yav arkadaş bunlarin yerinde olmak isterdim bir boka yaramadan dünyanın parasını götürüyorsun Ne güzel

Heh sunu birisi anladı
"koy alt yapıdan birini daha iyi oynar yeaaaa" demek ile malesef olmuyor. Bizim akıl ettiğimizi teknik ekip on kere akıl ediyordur. Her gün antrenmana çıktığı adamın yeterli olup olmadığını anlayamayacağını düşünen insanlar var burada

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de bunu ısrarla söylüyorum ortak koskoca fatih terim bu forumda 2 3 maç izleyen civelekler kadar mı biliyor futbolu o görmüyor mu antrenmanda bunların ne olduğunu

Trabzon 2-0 yapmış Hoffenheim'a karşı. Goller Yusuf ve Abdülkadir'den. Bizden çok daha fazla hazırlar ama onlar kupa elemesi oynayacak. Bizden hazır olmaları doğal.

trabzon yener,hazır takım,güçlüler.hoffiheim yedeklerle mi cıktı onu bilemem tabi.biz 9 yedekle oynuyoruz ve karsıdaki takım bu sezon muhtemelen ilk 6ya oynayacak

Musleram bir daha seni eleştirirsem Allah belamı versin

Muslera,luyindama,nagatomo,seri,belhanda,feghouli ve alınacak defansif orta saha ve forvet toplamda tam 8 oyuncu oynamiyor.
Bu maçlarda ancak yeni 2-3 transfere bakılır.

Hem forum kurallarindan hemde yeni çıkan şu 6222den dolayı ben bu adama birşey diyemiyorum simdi ah gidi ah.

yillardir su takimda olup da 1 halta yaramayan ahmet kekosu ilk 11 cikiyor ya inanilir gibi degil.

yetmiyor bursanin kalecisine 500 bin euro ödüyoruz ama hala ismail denilen zevat oynuyor.

yetmiyor malatya'da bir bok oynamayan adem büyük adli mevkisiz hücum oyuncusu geliyor.

Yerliler zaten çopte.

Babel gibi bitik bir adama senelik 4 milyon euro'ya yakın garanti oara vermek enayilikten başka bişey değildir.

Almanya'nin vasat altı takımı bile bizimle dalga geçiyor.
Geçen seneki rezil rakiplere karşı alınan şampiyonluk gözleri çok pis kör etmiş.

o bonus kafa 33 yaşındaki insanlardan daha yavaş bir bok olmaz o çocuktan

Geri
Üst Alt