Hazırlık Maçı | Austria Wien 1-1 Galatasaray | MS | 14 Temmuz Cuma | GS TV

Tempolu iyi maç oldu ikinci yarı başında oyuncu değiştirsek baskıyı da golü de yemezdik.

Tempolu iyi maç oldu ikinci yarı başında oyuncu değiştirsek baskıyı da golü de yemezdik.
Onca yüklemeye rağmen takım sanki sezon ortasindaymis gibi koşuyordu. Hele ilk yarı Muslera bile topu oyuna hızla sokuyordu.

Yunus, Yusuf ve Morutan bu üç oyuncudan en fazla 1 tanesi kadroda kalmalı ciddi manada aynı modelden 3 oyuncu var bu isimlerden 2 tanesi fazla mevcut kadroya. Morutan şu ana kadar bu oyuncular içinde en hazır görüneni ama muhtemelen Yunus kalır diğerleri gider diye düşünüyorum.

Orta üçlü ideal üçlü olsa daha farklı şeyler olurdu.

Ön eleme için bişiler yapılması lazım

morutan
yunus
yusuf

bunları oylar mısınız
morutan 8
yunus 5
yusuf 6
ramazan bulut 0

Screenshot_2023-07-14-21-42-45-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Okan morutan ı beğendi. Morutan kalır takımda...

Sonradan giren Morutan kesinlikle fark yarattı.

2Y (Yusuf&Yunus) maçın en kötüleriydi, maalesef en ufak bir umut dahi vermediler.

Barış Alper bireysel olarak ciddi çabaladı, hani gol de dahil olmak üzere ekmeğini taştan çıkardı diyebiliriz.

Berkan dışında orta sahada oynayan tüm ekürileri kımıl zararlısı gibiydi, varlıkları yoklukları birdi. Midstjö'nün kadroda boşuna şişkinlik yapmasına gerek yok. Hamza'nın da çok etkin olduğu söylenemez.

Geçen sezon sonunun ideal defans 4'lüsü son derece konsantreydi, ben beğendim.

Kerem ilk yarının başında pozisyonlara girdi 2.yarıda pek ortada gözükmedi.

Sonradan girenler içerisinde Morutan dışında Mertens'in çabaladığını gördük, açıkçası kadroda halen fark yaratan isimlerden biri. O yüzden satılma ihtimaline karşın mutlaka yerini doldurmamız lazım.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan evlendirilip türk yapılmalı.

Bir tane de türki cumhuriyetlerinden bir herif aldık mı tamam daha.

Ön eleme maçlarına santraforsuz çıkmak umarım başımızı yakmaz.

Yunus-Yusuf çıktıktan sonra Wien bir şey yapamadı. O yüzden faydalı bir hazırlık maçı oldu.

Geri
Üst Alt