Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Yunus'a sanki fazla yükleniliyor. Fena değildi ilk yarı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bay boey kazimcan bu 3 u iyiydiİlk yarının iyileri BAY, Kerem ve Boey.
Boey'deki özgüvene hastayım ya.
İlk yarı için genel olarak görüşüm bu şekilde. Fazlaca eksiğiz, hatta Ziraat maçı rotasyonu gibi düşünülebilir mevcut ilk 11, ona rağmen iyi iş çıkarıyoruz. Ön eleme maçına ilk 11 için bir orta saha ve forvet yetiştirebilir isek çok rahatlarız.İcardi-Milot-Dries-Sergio-Lucas-Angelino gibi isimler oynamadığı halde böyle bir hücum iştahı. Dikkate değer bir performans veriyoruz.
Mertens ve olide olsa şu maçta bundan cok farklı olmazdı kendimizi kandirmayalim..evet mertens tabiki de yusuftan daha etkili olurdu.ama ne kadar yeterli geçen sene gordukOlmayınca değerleri belli oluyor adamların.
Bizim taraftara kalsa ikisini birden yollayacaklar.
Ben hiç sevmiyordum, hele o sol kanatta ama gerçekten çok iyi gelisiyor. Insallah bu gelisimi sürdürür, fizik olarak Avrupa'da oynamaya çok uygun bir yapisi varBarış böyle giderse 50 m euroluk oyuncu olur. Her maç üstüne koyuyor.
Bence de sağ forvette devam etmeli şuan. Santrafor olmak çok zor iş, belki ilerde yavaş yavaş evrilebilir o mevkiyebarışı forwet olarak pek göremiom bence sağda yer almalı normılda
Niye kalndıralım ki.Mertens ve olide olsa şu maçta bundan cok farklı olmazdı kendimizi kandirmayalim..evet mertens tabiki de yusuftan daha etkili olurdu.ama ne kadar yeterli geçen sene gorduk
Bizim için elzem adamlar icardi- ve torreiradir.
Ben o.kadar kötümser değilim.bu ikiside set oyununu iyi oynar ama biz bu maçta uzun topla barışı buluşturmaya çalıştık sürekli. Ayrıca müsaitsen yunus ve yusuf kazimcanın basit top kayıpları kerem ve barışın biraz bencil oyunu yüzünden Kendilerini gösteremedilerikisi de kötüydü bence. Bu takımın seviyesinden çok uzaklar
Bir kaç saçma pas hatası olduğu için yazmadım ama bence de fena değil.Bay boey kazimcan bu 3 u iyiydi
Fizik olarak ve genel oyun olarak iyi bitiricilik ve final pasları anlamında kötü. Yusuf diğer maçlara oranla iyiydi ama bence hala yeterli değil.nasıldık ilk yarı? yusuf yine patates mi?