Hazırlık Maçı | Avusturya 6-1 Türkiye | MS | 26 Mart | TRT Spor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1711049524401.webp

1711049541962.webp
1711049545653.webp
1711049548625.webp

1711049964310.webp

Hazırlık Maçı
Avusturya - Türkiye
Ernst-Happel-Stadion
26 Mart 2024 Salı
22:45

yaz tahtaya 1m daha

1711385520001.webp

Merih Demiral: "Şu an böyle rahat ediyorum. İyi gözüktüğümü düşünüyorum. İmajımı beğenen oluyor ama beğenmeyen de oluyor. Umarım sizler de beğenirsiniz."

Vincenzo Montella: "Bizim için çok önemli bir test. Son 4 maçtır yenilmeyen ve gol yemeyen bir takımdan bahsediyoruz."

Vincenzo Montella: "Bazen unutuyoruz ama Avrupa Şampiyonası'nda en genç takımlardan biri olacağız."

Vincenzo Montella: "Macaristan maçına göre farklı değişiklikler görebilirsiniz. Cesaretli, maçı sonuna kadar kovalayan takımımızı tekrardan görmek istiyorum."

Vincenzo Montella: "Hoca olarak Arda, Kenan ve Can için deneyim kazandırmaya çalışıyorum. Ancak bir gerçek var ki kendi kulüplerinde de alan ve zaman bulmaları gerekiyor ki deneyimlerini genişletebilsinler. Eğer dengelerini kaybetmezlerse geleceği çok sağlam olan 3 oyuncudan bahsediyoruz. Önümüzdeki 10-15 sene içinde onları daha fazla görme şansımız olacak. İyiler ve antrenmanlara devam ediyorlar."

Vincenzo Montella: "Hakan Çalhanoğlu, dünya standartlarında bir orta saha."

Türkiye XI: Uğurcan, Mert Müldür, Merih, Kaan, Cenk Özkacar, Salih Özcan, Hakan, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Karaman.

Kenan Karaman milli takimda mi? Ulen sundan kurtulamadik gitti.

Kalede Uğurcan varsa kazanırız gibi :D Bu arada kimse Ferdi'nin sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldığını ve takımıyla beraber antrenmanlara katıldığını konuşmuyo spor programlarında.Bizim 2-3 tane oyuncu aynı şekilde kadrodan çıkınca hep konuşmuşlardı :D

Kalede Uğurcan varsa kazanırız gibi :D Bu arada kimse Ferdi'nin sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldığını ve takımıyla beraber antrenmanlara katıldığını konuşmuyo spor programlarında.Bizim 2-3 tane oyuncu aynı şekilde kadrodan çıkınca hep konuşmuşlardı :D
Vatan haini febetö işte

Geri
Üst Alt