Hazırlık Maçı | Bordeaux 1-3 Galatasaray | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Nasil Sinan'a 11 verildiyse bu da sacmalik.

Ofansif futbolcularin formalari genelde en cok satilanlar olur. Mesela Feghouli geldiginde formasini alacaktim ama sirf 89 numara diye almadim, isimsiz forma aldim.
Ama Feghouli de 89'u başka bir yere koydu performansıyla. 66 nasıl Arda Turan'ı akıllara getiriyorsa 89 da Feghouli'yi getirecek. Bir de 55 Sabri versiyonu vardı ama o durumu Nagatomo düzeltti biraz. Artık 55 denince yeni nesil Nagatomo'yu getirecek akıllara.

Nasil Sinan'a 11 verildiyse bu da sacmalik.

Ofansif futbolcularin formalari genelde en cok satilanlar olur. Mesela Feghouli geldiginde formasini alacaktim ama sirf 89 numara diye almadim, isimsiz forma aldim.
Gerçekten çok kötüyüz bu konuda basit bir mesele ama önemli bir pazarlama şekli bu da mesela forma numaralarımıza bakalım 2Şener 3E.Taşdemir 4Serdar'dı 5Ahmet 6Boş 7Adem 8Selçuk 9Eren'di 11Sinan'dı belki de en çok satılacak forma numaralarını verdiğimiz adamlara bakalım

Adem'in eşi dostu akrabaları hariç kim niye 7 numaralı Adem Büyük formasını alsın ki ? toplasan 100 tane satılmaz o forma ama bir de 9 numaraya Falcao'nun geldiğini düşün on binlerce binlerce forması satılır geldiği anda

Bunları düzeltmemiz gerekiyor diyorum da teknik ekibimiz Mariano'nun elinden alıp Şener'e 2 numarayı veriyor Adem'e 7 numarayı veriyor E.Taşdemir'i filan 3 numaraya atıyor filan ilginç işler oluyor

Gereksiz bir maç takımın yarısı yokken niye hazırlık maçı yapıyoruz anlamıyorum hazırlık maçı yedekler için değil As topçular birbirine alışsın diye yapılır.

50649.jpg

Valla ne kadar zorlasam da en fazla bu takım çıkıyor kamptaki oyunculardan, kaleyi boş bıraksak da olur da en azından Okan'ı bir maç izleyelim diye yazdım
Forvete Ali Yavuz'u koy tamamdir.

Taşdemir, Erencan, Gökay, Metehan, Mirza ve Linnes ikinci yari girsin.

Okan
Mariano Gökay Marcao Nagatomo
Donk Mustafa
Ali Yavuz Jimmy Babel
Erencan

Şeklinde çıkmamız gereken maç

Alman şamarina doyan takimimizin siradaki menüsünde Fransiz tokadi var demek.

3 yedik, 4 yedik.
Sırada 5 var.
Haydi Adanalı, yap kadronu, göster kendini. Adem büyük’ten ön libero yaratabilirsin mesela

3 yedik, 4 yedik.
Sırada 5 var.
Haydi Adanalı, yap kadronu, göster kendini. Adem büyük’ten ön libero yaratabilirsin mesela
Geçen sene forvetsiz şampiyon oldu. Her sene kuşların kafasına vura vura şampiyon oluyor. İt gibi tırsıyorlar. Rahat ol sen. Yine yapacak şovunu. Kuduracaklar her zamanki gibi :asd:

Geçen sene forvetsiz şampiyon oldu. Her sene kuşların kafasına vura vura şampiyon oluyor. İt gibi tırsıyorlar. Rahat ol sen. Yine yapacak şovunu. Kuduracaklar her zamanki gibi :asd:
Bireysel performanslarla şampiyon oluyoruz renktaş, takımın ne oynadığı belli değil malesef. Öyle olunca avrupa’da affetmiyorlar, 25’te 2 yapıyoruz işte

Bireysel performanslarla şampiyon oluyoruz renktaş, takımın ne oynadığı belli değil malesef. Öyle olunca avrupa’da affetmiyorlar, 25’te 2 yapıyoruz işte
Her sene takımın iskeletini değiştirerek sistem oturtamazsın. Devre arası stoperler değişti. Şimdi orta saha. Önümüzdeki sene bekler değişecek. Bu şekilde tabi avrupada başarı gelmez. Ffp varken mecburen buna katlanacağız.
Mühim olan bir şekilde şampiyon olup rakipleri göz yaşları içerisinde bırakmak. Fatih Terim kocaları oldu artık. Bu yüzden sevmiyorlar. Adam her halukarda şampiyon oluyor :asd:

Ozornwafor'u Marcaoyla birlikte izleyebileceğimiz bir maç olur umarım ikiside sol stoper ama birlikte 2li stoper uyumları nasıl olur merak ediyorum

moustapha door ile ali yavuz 45dk oynamalı kesinlikle

Muhtemelen yine yeniliriz. Tam takım sezon açılmadan izleyemeyecek miyiz ?

Geri
Üst Alt