- 1 Ocak 2011
- 15.400
- 10.440
- 1.838
Nasil bir kafa yapisi bu sevmedigin Adam iyi oynuyor diye maçi izlememekMaçı açacaktım Ömer iyi oynuyorları okudum vazgeçtim açmadım.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil bir kafa yapisi bu sevmedigin Adam iyi oynuyor diye maçi izlememekMaçı açacaktım Ömer iyi oynuyorları okudum vazgeçtim açmadım.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
ahmet calik ön libero veya ofansif orta sahada denenir yakinda
experiment.
Ömer Bayram hakkinda olumlu bir yorum yaptigim icin kafayi bana takan bir forumdaso kim
ahmed arifin feyki mi

Yav he he ya,ben dedikçe ben öyle demedim diye ağlıyordun amaÖmer'in bu performansina en cok Kamil Dilipak üzüldü![]()
City nin maçını izliyorsun senBeyler bana yanlış link mi attılar yoksa ömer de bruyne gibi mi oynuyor
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyon oğlum konuşma hasta hasta nefret ederim o herifteno kim
ahmed arifin feyki mi
uzaSuna birsey yazinca da ceza yiyoruz
Suna birsey yazinca da ceza yiyoruz
Yav he he ya,ben dedikçe ben öyle demedim diye ağlıyordun amaben futbolcunun performansına üzülmem oynasın tabi benim işime gelir, bir maçta futbolcuyu kral yapmam gelmeden de çöp vs demem o senin gibi boş beleşlerin işi
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O dediğin mevkileri ömere söylersen küfrediyorsun sanabilir.Ömer kalır takımda. Ball winner midfielder ve deep lying playmaker pozisyonlarında 2 maçtır enteresan derecede iyi
Eski mevkisinde kötü olupta yeni mevkisinde parlayan oyunculardan kimler vardı eskiden? Ömer baya baya oynuyor ya nazar değmesin
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
@Sarper Yıldırım Ömer'i beğendin mi ha