Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ama adam leverkusende hep ilk 11![]()
Ama Leverkusen geçen sezon 2 maçta zayif Unitede karsi 9 gol yedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama adam leverkusende hep ilk 11![]()
Ozan Tufan bek değil bu arada bildiğin en iyi olduğu yer orta saha bu çocuğun.
İşin garibi de tempo itibari ile Emre'nin yerini doldurabilecek tek isim eğer gelişimini sürdürür ve daha hızlı gelişirse.
taktık bılmıo bam bam dıyen cok bılmısler oyun ıcerısınde 3 4 3 e dondugumuzu farkedebıldımı acaba cok merak edıyorum.
Emre maça girdikten beri oyunumuz düzeldi.
Hangi kulüpte oynarsa oynasin ama adam ilk 11de olmali, Topal ve Xelçukdan daha çok katki sagliyor
Bu yorumlar neredeyse 2 senedir herkesin ağzında. Abdullah Avcı'yı neden kovuldu hatırlayan var mı.
Fatih Terım buyuk adam gercekten.kimsenın tanımadıgı hatta hıç bır teknık adamın mıllı kadroya çagırmayacagı bır ozan tufana guvendı formayı verdı.hazırlık maçı da olsa danımarka gıbı cıddı rakıp karsısında galıbıyete uzandı.
taktık bılmıo bam bam dıyen cok bılmısler oyun ıcerısınde 3 4 3 e dondugumuzu farkedebıldımı acaba cok merak edıyorum.
Ozan, Salih, Hakan,Tarık,Birhan, M.Demir yeni nesil geliyor 2018 de bunlar ilk 11 de olur...Yalnız ben Altuğ Taş'a hayranım o çocukta hem kanat hem forvet özelliği var.
fatih terim bam bam futbolu oynatiyor diyen zat kimdi ya.
Bu arada Ozan Tufan bir gol attiktan sonra 8-10 milyon istenecek oyuncu oldu..