Enes Aydoğmuş
Sarı Üye
- 20 Temmuz 2014
- 428
- 15
- 708
Onur-
GG-Ömer-Semih-Caner
Olcan-Topal-Selçuk/Hakanç-Arda
Pektemek-Burak :cool-96:
GG-Ömer-Semih-Caner
Olcan-Topal-Selçuk/Hakanç-Arda
Pektemek-Burak :cool-96:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Show türk veriyormu maçı?
sizde alman milli takımını seçin o zaman niye uğraşıyosunuz ki![]()
Eskiden sadece futbolda değil basketbolda da milli maç olunca değişik bir havası olurdu, bir heyecan, bir beklenti vardı. Şu an basketbol takımı Dünya Kupası'nda boy gösteriyor ama umursayan bile yok neredeyse. Mesela 7.olduğumuz seneyi hatırlıyorum da, gençlerden oluşan Milli Takım ile hop oturup hop kalkıyorduk. Bide şimdiye bak.
Her neyse maçın bugün olduğunu bile burada maç konusunu görünce öğrenmiş oldum. Semih'in sakatlığı iyice sinirimi bozdu zaten. Bu Milli takım davası bize zarardan başka bir şey getirmiyor artık.
bizim topcularımızı oynatmasınlar
selcuk ile burak haric
Milli takımı temiz insanlar yönetmiyor Milli takımın kaptanlarının Emre Belezoğlu Volkan Demirel gibi fb formasını herşeyin üstünde tutulduğu bir ortamdan bahsediyoruz.Fb lilerin fb lilerden başka dostu yok diyen bu soytarılar değil mi?Galatasaray ı yarı yolda bırakıp küfür edip ceza aldığı yere sığınan Fatih Terim var ve onu ayartan federasyon.Şikeyi ört bas edeceksin ondan sonra tam destek isteyeceksin.Ben Milli takımı sahaya çıktıgı zaman her zaman destekliyorum ancak bu Milli takıma eskisi gibi baktıgım anlamına gelmez.Eski heyecanımı yitirdim bunun nedenide futbolu yönetmeyip istedikleri gibi yönlendirenlerde.
De Marke @demarkesports 1 dk.Selçuk'u bende pek begenmiyorum, ama kendi oyuncusunu sakat kalmasini isteyen Galatasaraylilar, Galatasarayli degildir.
son 2 senedir 1 tane milli mac izlemedim. İzlemeyide dusunmuyorum.Soguttular adamı
Baska kurtuluş yolumuz yok ne yapalim izlemek istemiyorum artik sahada.
Aynen! Tam izleyim diyorum karşıma tüpçü çıkıyor ve küfürü basıp kapatıyordum.
Bugün hiç bile açmam maçı.