Hazırlık Maçı | Danimarka 1-2 Türkiye | M.S | 3 Eylül | Show TV

Pektemek'i kadroya yazanlar yorumcuların gazına geliyor.Hadi yazdınız kanata yazmakta nedir, koşmaktan başka bişey yapmıyor?

Antu maçı böyle bekliyor beyler.

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 02.09.2014 21:47

bos.gif

kadrodaki galatasaraylı futbolcuların ve kalecinin sakatlanmasını dilediğim bir maç olacak‚

tek anlamı bu benim için.

ankaradan geldigim için neredeyse kendimden utaniyorum

ne biçim gerizekalilar var ülkede.

Selçuk'u şu berbat formuyla bile ilk onbire koyarsan adam sorunun kendinde olmadığını düşünüp aynen devam eder, hadi Prandelli daha tanımaya çalışıyor da Fatih hocanın kesmesi lazımdı.

bastonlu gene harika yan pas ve geri pası veriyor arasıra da kalemize etkili top kayıpları yapıyor sorsan kendine türkiye'nin en iyi topçularından biri sayılırım der... pehhh senin futboluna...

Gökhan dışarı, Tarık içeri.

Olcay dışarı Olcan içeri.

3 sene önceki selçuka bakıyorum. Attığı frikikleri boşverin takımı inanılmaz yönlendiriyordu. O zamanlar maestro diyorlardı ki sonuna kadar haklı tabirdi. Oyun görüşü, sorumluluk alması inanılmazdı. Şimdiki sahada adı selçuk olana bakıyorum sadece görüntüsü aynı içine BAM 3lüsü girmiş gibi. Bir futbolcu siyahla beyaz kadar nasıl böyle değişir anlamıyorum.

Tapa

Şu takımda orta sahaya önce hakan çalhanoğlu yazılır sonra gerisi doldurulur.

Hatta 11 olustututrken ben ilk hakanı yazarım sonra 10 tanesini düşünürüm.

Hazırlık maçı olması önemli değil.

Hzırlık maçı demek oyuncu deneyeyim demek değil..

Sen zaten adamları kulüplerinde izliosun.

Hazırlık maçınde kafandaki taktiğe göre 11 ini kurar ve mümkün oldugunca hep aynı 11 le sahaya çıkarak oyuncuların birbiriyle uyumunu ve taktiğe uyumunu artırmaya çalısırsın

Ama bizde öyle yok.

Hakan a da üzülüyorum açıkçası . GS alıcak ken Fatih terim veto etmiş alamamısız 2 sene önce .

Şimdide Milli takımı seçerek hayatının hatasını yaptı.

Mesut gibi Almanya yı seçip kariyerini zirveye tasıyabilirdi.

Alman milli takımında bile banko oynayabilecek bir kalite adam.

Onur da olmasa...

tapatalk

Yabancı sınırı sahaya yansıyor.

3 sene önceki selçuka bakıyorum. Attığı frikikleri boşverin takımı inanılmaz yönlendiriyordu. O zamanlar maestro diyorlardı ki sonuna kadar haklı tabirdi. Oyun görüşü, sorumluluk alması inanılmazdı. Şimdiki sahada adı selçuk olana bakıyorum sadece görüntüsü aynı içine BAM 3lüsü girmiş gibi. Bir futbolcu siyahla beyaz kadar nasıl böyle değişir anlamıyorum.

Tapa

Profesyonel değilse değişir

ftnin ne oynatmaya çalıştığını anlayan varsa beri gelsin

ileride burak tek başına, bir tane topla buluşup olumlu bir iş yapamadı

ahmet ilhanın nerede oynadığı belli değil ve auta giden topta penaltıya sebep oldu

ilk yarı boyunca adamlar bize karşı tek kale oynadılar neredeyse

orta sahamız yan ve geri pas yapmaktan ibaret

canere uzun top şişirip atağa çıkmaya çalışıyoruz

tam anlamıyla bir facia

Sahadaki kadroda is yapacak kapasite kesinlikle yok.

Orta sahaya bakiyorum kazma Topal, ölü Selcuk ve bir adet 35'lik katill görüyorum.

Veteran temposunda oynamayan tek oyuncu Özyakup'u da disari aldi..

Su rezil Burak ve Selcuk'a verilen para, verilen degere bak. Galatasaray batiya acilan pencere zirvaligini bir biraksin, suan yurticinde gulunc islere imza atan bir kulubuz.

Geri
Üst Alt