Hazırlık Maçı | Eyüpspor 2-4 Galatasaray | MS | 2 Eylül | GSTV

Gökay vardı orta saha altyapıdan, kayboldu o çocuk. Sattık mı acaba?

ligte yen stadı olan takımların tamamına yakını artık hyrbid cime gecti

Sol bel alırsak çok rahat bi lig bizi bekliyo
Kusursuz olmuşuz yedekler bile hayvan gibi koşuyo

TapaTalK

Ömer Utku; bak canım kardeşim, geçen gün Rodriguezin kanat olarak eksikleri var dediğimde kast ettiğim buydu. Söylediğimin senin dalga geçer bir dil ile dile getirdiğin takım oyunu veya Rodriguezin mücadelesi ile alakalı değildi. Feghouliyi görüyoruz, pas ve adam eksiltme becerisi yüksek. Bunun yanında kanat olarak nereye nasıl koşacağını biliyor. Rakip zayıf diyebilirsin ama bir oyuncu rakipten bağımsız bişeyleri belli eder. Rodriguezin mücadelesi gayet yerinde, buna kimse laf edemez ama sadece hız ve mücadele ile kanat oyuncusu olmaz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeş habire beni alıntılayarak bir şeylerin mücadelesine girme rodriguezle ilgili ne dedim de sana bu açıklamayı yapıyorsun ayrıca takıntılımısın nesin neyin ispatı peşindesin kapat artık her şeyde dönüp dönüp bir açıklamalar falan önüne bak artık

Evet ikili tartismaya girmeyelim konu disina cikmayalim

BURAK DOGUKAN KARATAS
ve
KAGAN KOC

akademi ligleri sezon boyunca gs tvde

yaw he he

gomis maicon feghouli mariano yoq

Tarik oyunda

evet konuyu kapatiyorum

Yalnız bence hep bu yüzden kaybediyoruz. Avrupa takımlarında adamlar 17-18 yaşlarında çıkıp çatır çatır oynuyorlar, hemde resmi maçlarda. Saha kötüde olabilir, heyecanda olur ama böyle bir maçta sivrilmelisin.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa'da gençler ile bizim gençler arasında çok önemli bir fark var.
Fizik gelişimleri ve bununla birlikte sporcu gıda beslenme programları.
Çok çok önemli faktör bu herşeyden önce maalesef. Yetenek desen en az Avrupa'da ki gibi gençler kadar yetenekli gençlerimiz var bence

feghouliyi çıkarmış yav. gelde sinirlenme

Kötü oyuncuların arasına attık Denayeri. Umarım başarılı olur.

şu yabancı kısıtlaması biraz daha esnetilmeli. 15 yabancı falan 18-21 kişilik kadrolarda olabilse keşke. Feghouli gibi sol taraftada bir kanat oyuncumuz olsa mukemmel işler dönerdi

abv juventus!!!!

Geri
Üst Alt