Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
A2'nin sol beki kimse getir şu maçta oynat kardeşim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaşıyorum bu hayatıGenel anlamda boş yorum yaptığını söyledim. Sen ne anlıyorsun? Kalkmış ironi'yi açıklıyorsun. Ne yaşıyorsun anlayamadım.
Ömer Utku; bak canım kardeşim, geçen gün Rodriguezin kanat olarak eksikleri var dediğimde kast ettiğim buydu. Söylediğimin senin dalga geçer bir dil ile dile getirdiğin takım oyunu veya Rodriguezin mücadelesi ile alakalı değildi. Feghouliyi görüyoruz, pas ve adam eksiltme becerisi yüksek. Bunun yanında kanat olarak nereye nasıl koşacağını biliyor. Rakip zayıf diyebilirsin ama bir oyuncu rakipten bağımsız bişeyleri belli eder. Rodriguezin mücadelesi gayet yerinde, buna kimse laf edemez ama sadece hız ve mücadele ile kanat oyuncusu olmaz.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaşıyorum bu hayatı

Yedekler kötü olunca eyupleri bile yenemiyorduk yedek ağırlıklı kadro ile ilk devre 3 atiyorsan yarışta olursun.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa'da gençler ile bizim gençler arasında çok önemli bir fark var.Yalnız bence hep bu yüzden kaybediyoruz. Avrupa takımlarında adamlar 17-18 yaşlarında çıkıp çatır çatır oynuyorlar, hemde resmi maçlarda. Saha kötüde olabilir, heyecanda olur ama böyle bir maçta sivrilmelisin.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi