Hazırlık Maçı | Eyüpspor 2-4 Galatasaray | MS | 2 Eylül | GSTV

ikinci yarı 3 tane yer bunlar tarık oyunda yasin oyunda

Kardeş habire beni alıntılayarak bir şeylerin mücadelesine girme rodriguezle ilgili ne dedim de sana bu açıklamayı yapıyorsun ayrıca takıntılımısın nesin neyin ispatı peşindesin kapat artık her şeyde dönüp dönüp bir açıklamalar falan önüne bak artık
Mücadele değil kardeşim, sadece futbol muhabbeti. Hiç bişeyin ispatıda değil, sadece geçen gün sergilediğin tavırların yersiz olduğunu göstermek için bir örnek. Bu yüzden mesajımın hiç bir yerinde atar, tavır yok, temiz futbol üzerinden görüş.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
benim evde lg dahili uydulu led tvde gs tv yok nasıl olacak ? netten açtım mecburen .

Yalnız bence hep bu yüzden kaybediyoruz. Avrupa takımlarında adamlar 17-18 yaşlarında çıkıp çatır çatır oynuyorlar, hemde resmi maçlarda. Saha kötüde olabilir, heyecanda olur ama böyle bir maçta sivrilmelisin.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim yerliler geç gelişiyor mental açıdan . özellikle. Kötü olabilirler ama çöp etmeyelim yinede 1 maçta. Star'da yapmayalım.

ahmet sivri mi girdi?

abv juventus!!!!

Maicon cikti Denayer girdi. Iyi Ahmet cikmadi sakatlanirsa umrumuzda olmaz zaten

Golleri kim/kimler attı beyler?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Feguli nasıl oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsmail çipe çöp. Kalecili biraz topu oyuna soka bilmeli günümüz futbolunda. Özellikle büyük takımda. Hiç yok bunda bu beceri

Geri
Üst Alt