Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazırlık Maçı | FC Wil 1900 0-1 Galatasaray | MS | 13 Temmuz
Allahın malı, hâlâ konusuyon, dattiri dit diye soruya basliyon, sonrada verdigin cevap cevap miydi diyorsun! Sana insan gibi sordum, dalga mi geciyorsun diye, sende evet dedin. Şimdi ne diue ötüyorsun hâlâ?
Allahın malı, hâlâ konusuyon, dattiri dit diye soruya basliyon, sonrada verdigin cevap cevap miydi diyorsun! Sana insan gibi sordum, dalga mi geciyorsun diye, sende evet dedin. Şimdi ne diue ötüyorsun hâlâ?
Lan oğlum ilk benimle muhattab olan sen degilmisin? İlk mesajnda dattiri diye sacma sapan cumleye basliyan sen degilmisin? Benim sana dalga geciyormusun diye sorma sebebim, tam anliyamadim, sen de evet diyince bende hak ettigin cevabi verdim. Hayir dalga gecmiyorum deseydin, bende ona gore cevap verecektim.
Hem bana sataşan sensin, hem üste çıkmaya çalışan da sen. Bi uzak dur ya
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.