Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

gençler maça giden varsa hep beraber buluşup öyle kaçalım, hem tanışmış oluruz..

b-291856-sabri_sarc4b1oc49flu_galatasaray_cimbom.jpg

10 numara pozisyonunda sanırım Emre oynayacak. Keşke Furkan oynasa, Emre'nin vereceği katkıyı biliyoruz ancak Furkan'ın potansiyeli daha yüksek olduğundan daha iyi işler çıkarabilir hatta daha kötü olamaz. Maç sıkıştığında topla kendi etrafında 2 kere dönüp hemen toparlar kendini.

abu4eqer.jpg

Tapatalk mı bozuk bende, yada niye benim resmimi kullananlar var bu Forumda?

Nokia 3310 ile gönderilmiştir

kardeşim yakışıklı bulan hemen fotoyu kapmış

baya bi ayılık esasen ama forumda bu işler böyle

_______________________Fernando Muslera_________________________________

___Veysel Sari_______Semih Kaya______Aurelien Chedjou_________Alex Telles_______

__________________Felipe Melo________Selcuk Inan________________________

_____Olcan Adin___________Furkan Özcal______________Armindo Bruma___________

_________________________Burak Yilmaz________________________________

Valla hacılar İzmir güzel bir yer bu maç için. Oradaki taraftarımızı Galatasaray'a doyuruyorlar . Galatasaray'ı yılda 20-30 maç izleyen taraftar onlar kadar heyecanlanmaz. Ben geçen seneye kadar İstanbul'da yaşamıyordum. Deplasman için sırf 7-8 saatlik yollar gidiyorduk sırf cimbomu görebilelim diye. Hatta bayan basket maçına bile birkaç saatlik deplasmanlara gidiyorduk.

Bence Furkan yerine Umut Gündoğan olsa daha iyi olur. Umut devamlı dikine oynaya bir oyuncu. Tekniği ara pasları da iyi.

Şu Umut Gündoğan adam kaliteli de neden Forma bulamıyor ya ben izlediğimde şahsen beğeniyorum

Forvet arkasında Furkan değilde Emre Ç. oynar diye düşünüyorum ,

Geri
Üst Alt