Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Stat dolar tamamen. Arda geliyor, La Liga şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi finalisti geliyor, bilet gelirleri Soma'ya, yardım maçı olması sebebiylede tamamen dolacaktır stat.

simiyone efendi sana ders niyeliğinde bir uyarı maçı yaşatacağız. eğer gerekli dersleri alırsan sezonu kurtarsın yoook tek maçlık yenilgi olabilir dersen kariyerin Biter..

6 sinda aciktayiz o zaman. Gecen sene Drogba reis gol atmisti malaga ya :(

6833_splash-gs-atl.jpg

Drogba ve Sneijdersiz cok eksik hissediyorum ben takimi, o heyecan ve tadi alamiyorum :(

Gesendet von meinem LG G3

D-Smartin ben arkadas hangi maclari izleyebilcegiz bu nedir ya Sampiyonlar ligi-Hazirlik maclari bile parali Allah belasini versin bu d-smartin ne zaman turksatta takimimizin macini izleyebilcegim.Ligleridee Lig tv almis zaten sampiyonlar ligini neysede su hazirlik maclarini neden sifreli koyuyorsunuz arkadas bu ne ya Huzur birakmadilar yeminediyorum.D-Smart almak zorunda miyim. :@ :@

D-Smartin ben arkadas hangi maclari izleyebilcegiz bu nedir ya Sampiyonlar ligi-Hazirlik maclari bile parali Allah belasini versin bu d-smartin ne zaman turksatta takimimizin macini izleyebilcegim.Ligleridee Lig tv almis zaten sampiyonlar ligini neysede su hazirlik maclarini neden sifreli koyuyorsunuz arkadas bu ne ya Huzur birakmadilar yeminediyorum.D-Smart almak zorunda miyim. :mad: :mad:

Paran varsa range rover paran yoksa game over

Bizim bu hafta acilen mac falan ayarlamamiz lazim. Cok uzun bir ara var su maca kadar.

Bu arada Florya'da biraz zayif bi Istanbul takimiyla bir mac yapariz en az.

Geri
Üst Alt