Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Ulan bütün cafe ler sampiyonlar ligi diye Bjk nin macini verir şimdi, 60 lira verip stada gitsem mi gitmesem mi bilemedim.

Yav senede 1 kere geliyorlar diye hep gidiyordum ama yönetimin "İzmir'de bileti 1000 tl yapsak bile stad dolar" kafası yüzünden gitmeyecem bu sene heralde. Bir de hazırlık maçı olunca goygoyla geçiyor hep maç.

Gerçi bilet paraları Soma'ya gidecek diye biliyorum ama napsam karar veremedim.

Her sene gidiyorum bu sene de gidicem ama hazırlık maçları zevkli olmuyor. Bu sene sırf meraktan gidicem takım kapalı kutu :)

Arda'ya şöyle ağız dolusu küfretmek için bile 60 lira verilir, veririm. Yanında birde Galatasaray'ı izleteccekler :)

Bence izmir güzel seçim. Manisanın stadı küçük kalıyor onun yanında hem daha çok gelir demek hem de her sene bizim için İzmir'de güzel bir başlangıç oluyor.

Yav senede 1 kere geliyorlar diye hep gidiyordum ama yönetimin "İzmir'de bileti 1000 tl yapsak bile stad dolar" kafası yüzünden gitmeyecem bu sene heralde. Bir de hazırlık maçı olunca goygoyla geçiyor hep maç.

Paralar Soma'ya gidecek imkanın varsa üçe beşe bakma.

BlueTapa

Kardeş bence git, bide goygoyla ne demek istedin anlamadım?

Nokia 3310 ile gönderilmiştir

Bakalım taraftarın Arda'ya olan tepkisi nasıl olacak?

Bu mactan sonra daha macimiz varmi acaba?

Atletico dışında bir tane sağlam maçımız yok şaka gibi . Eskiden Arsenal , Real Madrid , Olympiakos , Porto , Fiorentina , Genoa , İnter , Lazio , Napoli gibi takımlarla karşılaşırdık şimdi Atletico dışında takım yok ..

Hazırlık dönemini resmen boş geçtik. Sneijder hala tatilde. Onun haricinde as kadroyla oynamalıyız.

Geri
Üst Alt