Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Burak sırf zarar. Burak'ı savunan beğenen Galatasaray taraftarı olamaz varsa bile acil doktora görünmeli.

Allahın emri artık forvet.Ama alırlarmı.Hiç sanmıyorum.Bu sene dua edelimde fener yerine ts yada bjk olsun bari.Böyle amatörce transferler bu haldeyiz

Galatasarayin Atletico nun savunmasina gol atacak gücü yok gücü sansa bağlı gok

Asıl el freni Hamit.Bu adamda ne hız var ne teknik var ne çalım var bu adam real madrid de oynadı şaka gibi

Kaldı ki yardım maçı olduğu için orada oynanıyor da millet elestirecegim diye izin özünü unuttu.

-Tapatalk-

Aynen öyle bu sene İzmir'de bir hazırlık maçı yapmamıştık yanlış hatırlamıyorsam 2-3 senedir 1 hazırlık maçını bu stadda yapıyoruz bu senede hem bu alışkanlığımızı devam ettirmek hemde Soma için anlamlı bir maçı oynuyoruz. Kaldı ki burda olsaydı maç belki bu kadar kişi bile gelmezdi ama İzmir'deki taraftarlar takıma hasret o yüzden bayağı da bir seyirci gelmiş. Böyle anlamlı bir organizasyon için zemin kötü, organizasyon berbat vs vs yorum yapmakta neyin kafası acaba anlamış değilim.

Başka bahane bulamadın mı. Bizim burdaki amatör futbol kulüplerin zemini bile daha iyi. Yıl olmuş 2014 hala doğru düzgün zemini olan stad yok bir kaç kulüp hariç. İngilizler dalga geçiyor.

Yav kardeşim hasta mısın ? Cevaba bak. "Sezon başlamadı. Zeminin haline bak" diyip rezillik ve cahillik dolu bir gaf yapıyorsun. Hiçbir ukalalık yapmadan durumu açıklıyorum yanlış bilme diye. Sanki küfretmişim gibi verdiğin cevaba bak. Sana bu üslupta konuşmak gerekiyormuş demek. Öğrendiğimiz iyi oldu.

Bu arada ; inkhilizlerh dhalga qechiyorr. bhu sTadhın haLi nhe__??? YHÖNETİMM İSTİFHAAAAAA

telles in defansif yönü - lerde veysel tam bir bek gibi oynadı ilk yarı

Cok kotuyuz ya bu paslasmayi hic sevmiyorum sonunda kaptiriyoruz burak rezil telles aşırı kotu

Meşale yakan taraftara hapis cezası en az 2-3 yıl olmalı bence. Adamı kasten yaralamaya teşebbüsün cezası neyse ya da ondan yargılanmalı.

Geri
Üst Alt